
PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
15
minute
INGREDIENTE
- 300 g cotlet de porc
- 2 bucăți ouă
- 50 g făină
- 30 g pesmet
- 30 g parmezan
- 0,25 linguriță sare
- 0,25 linguriță piper
- 500 g amestec mexican de legume
PREPARARE
1. Bateți ouăle într-un bol mic cu puțină sare și restul condimentelor.
2. Amestecați pesmetul cu parmezanul într-un alt bol mic.
3. Bateți cu ciocanul de șnițele fiecare felie.
4. Treceți feliile de cotlet de porc prin făină, apoi prin ouăle bătute și, în cele din urmă, prin amestecul de pesmet.
5. Așezați feliile de carne în zona 1, iar legumele mexicane în zona 2.
6. Setați timpul în zona 1 pentru 15 de minute, iar temperatura la 200°C. Setați timpul în zona 2 pentru 10 minute, iar temperatura la 180°C și apoi apăsați butonul Sync.
7. Scoateți șnițelele și legumele din coș.