Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Cosori Premium Friteuză cu Aer cald

Friteuza cu aer cald Cosori Premium nu este doar cel mai bun din 2021, ci și cel mai popular model al nostru.

Oferim o garanție de satisfacție 100% pentru toate modelele noastre Cosori Premium, în plus puteți alege din 3 culori diferite aparatul care se potrivește cel mai bine bucătăriei Dvs.!

Sortare după:

Friteuză Cosori cu aer cald

Gătitul este o joacă de copii folosind friteuza cu aer cald Cosori! În comparație cu cuptoarele tradiționale, acum puteți găti mâncărurile preferate cu 90% mai puține grăsimi și cu 50% mai repede. Cosori oferă cele mai înalte standarde de experiență gastronomică.


Livrare si garanție

Pentru noi este important să oferim un serviciu de calitate și să vă simțiți în siguranță atunci când faceți cumpărături în magazinul nostru web. Vom face tot posibilul pentru ca Dvs să primiți comanda în 1-2 zile lucrătoare. Oferim o garanție de satisfacție 100% pentru produsele noastre.


Serviciu pentru clienți

Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute cu orice întrebări ați putea avea. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de mai jos.

 

COSORI FRITEUZĂ CU AER CALD


MANUAL PENTRU UTILIZATORI

MODELE FRITEUZE CU AER CALD

Link

Specificații

Alimentare: AC 220-240 V, 50-60Hz

Putere: 1700 W

Capacitate: 2,2 kg / 5,5 L (2-5 persoane)

Temperatura: 77 ° până la 205 ° C

Timp: 1-60 minute

Dimensiuni: 30 cm X 30 cm X 32 cm

Greutate: 5,4 kg

Nume produs: Cosori Premium Airfryer (CSP158)

 Punere în funcțiune:

1. Îndepărtați materialul de ambalare de pe suprafață în totalitate.

2. Așezați friteuza cu aer cald Cosori pe o suprafață rezistentă la căldură.

3. Trageți de mâner pentru a scoate coșurile. Scoateți plasticul din coșuri.

4. Apăsați butonul de eliberare pentru a separa coșurile.

5. Spălați ambele coșuri și interiorul friteuzei cu aer cald.

6. Puneți coșurile înapoi în friteuza cu aer cald Cosori Premium.

 Considerații importante de securitate:

Nu atingeți suprafețele fierbinți. Folosiți mânerul. Apăsați butonul de eliberare a coșului numai când coșurile sunt pe o suprafață plană. Mânerul este atașat la coșul interior, așa că atunci când apăsați butonul de eliberare a coșului, coșul exterior se eliberează puțin. Nu acoperiți orificiile de ventilație. Aburul fierbinte iese prin orificiile de ventilație, așa că țineți mâinile și fața departe de ele.

 Presetări

Interfața cu ecran tactil a Cosori Premium permite o serie de presetări diferite: carne de vită, pui, fructe de mare, creveți, slănină, alimente congelate, cartofi prăjiți, legume, rădăcinoase, pâine și desert.
Când puneți mâncarea în coș, pur și simplu selectați opțiunea dorită.
Cu o singură atingere pe ecranul tactil, puteți să vă așezați liniștit și lăsați friteuza cu aer cald Cosori să lucreze pentru Dvs.

 Caracteristici:

Cosori Premium dispune de o serie de caracteristici unice pentru a oferi o experiență fantastică pentru utilizatori.
Acest lucru vă permite să accesați funcții precum menținerea caldă a mâncării preparate, preîncălzirea, avertizarea de agitare, oprirea automată și utilizarea pictogramelor + și - pentru a seta ora și temperatura.

 Coșurile pentru alimente:

Aceste coșuri antiaderente detașabile pentru alimente au un mâner de coș robust, pentru o utilizare ușoară și confortabilă.
Ca o caracteristică suplimentară, protecția anti-alunecare face mai ușoară extragerea / glisarea coșurilor exterioare detașabile, iar un buton de eliberare a coșului facilitează separarea coșurilor interioare și exterioare.

CONȚINUTUL PACHETULUI


Cosori Premium Friteuză cu aer cald

Coș pentru alimente

Suport cu 5 frigărui de grătar

Carte de rețete

FRITEUZĂ CU AER CALD PREMIUM

Cosori Premium - un nou favorit al bucătăriei românești?


Friteuza cu aer cald Cosori Premium poate revoluționa ceea ce am gândit până acum despre coacere și gătit, oferind o calitate premium unică. Popularitatea sa extraordinară nu este o coincidență, a câștigat premiul Red Dot Design Award pentru cea mai populară friteuză cu aer cald din lume.


11 presetări diferite asigură că orice mâncare poate fi preparată cu friteuza cu aer cald Cosori Premium, fără a fi nevoie să vă faceți prea multe griji cu privire la setări.


Extrem de ergonomic, ușor de utilizat pentru toate vârstele. Cu următoarele funcții presetate: carne, pește, pui, cartofi prăjiți, bacon, creveți, alimente congelate, legume, rădăcinoase, pâine și desert.


Cu o serie de funcții suplimentare, care pot oferi un nivel și mai ridicat de experiență de utilizator și rezultate excepționale în bucătărie. Cosori Premium oferă preîncălzire, încălzire, avertizare de agitare, oprire automată și control al timpului / temperaturii cu pictograme +/-.

Friteuza cu aer cald Cosori - Mai multe specificații:


Cartea de rețete cu peste 100 de rețete pentru acest airfryer, este doar un BONUS dintre celelalte lucruri valoroase din pachet. Munca profesionistă a bucătarilor Cosori vă pune la dispoziție rețete delicioase și unice, plus o setare programabilă pentru fiecare fel de mâncare.

Sunt disponibile rețete apetisante pentru micul dejun, prânz, cină, garnituri și deserturi. Pregătește mese delicioase și simple cu Cosori Premium.


Designul estetic al friteuzei cu aer cald Cosori Premium este atrăgător, folosind doar materiale de înaltă calitate. În timp ce majoritatea dispozitivelor similare sunt fabricate din plastic, Cosori Premium este realizat din metal polizat.
Acest lucru oferă dispozitivului o calitate mai înaltă, o viață mai lungă și o capacitate mai mare.Cu un ecran tactil ușor înclinat, făcând afișajul mai ușor de văzut, oferind o experiență mai bună de utilizator și îl face mai ușor de utilizat.


Pregătirea alimentelor nu este doar ușoară, ci și extrem de convenabilă cu friteuza cu aer cald Cosori Premium. În plus, spălarea vaselor care necesită timp poate fi făcută cu ușurință în câteva secunde.
Ușor de curățat: coșurile pentru alimente sunt lavabile în mașina de spălat vase și ușor de clătit. Sunt realizate din material antiaderent, astfel grăsimea și reziduurile alimentare nu se lipesc de ele.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE