Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Friteuză cu aer cald Cosori Dual Basket, 8,5 litri

Cosori
1.399 lei
(5)

Capacitate totală de 8,5 litri, 2 coșuri separate, fiecare de 4,25 litri

Fereastră mare de vizionare și iluminare interioară

Interval larg de timp și temperatură

Funcții rapide 8în1

Putere de 1750 W

GREUTATE: 9 kg

DIMENSIUNI: 39.1 x 44,0 x 30,3 cm (lungime x lățime x înălțime)

Stoc: In stoc
Data așteptată pentru livrare: 26 Iunie 2024
Model: CAF-R901-AEU
2 ani garanție de schimb
Fiabilitate
Livrare in 2 zile lucratoare
Comenzile plasate înainte de ora 13:30 vor fi livrate în 2 zile lucrătoare
1.399 lei

Descriere

De acum înainte, garniturile și carnea, un fel principal complet, pot fi pregătite în același timp, fără probleme, în Cosori Dual Basket, o friteuză cu aer cald cu o capacitate totală de 8,5 litri și o fereastră de vizualizare.

Dacă avem o familie numeroasă, mulți prieteni sau pur și simplu este important să avem un confort extra, atunci poate fi de mare folos Cosori Dual Basket, fiecare de 4.25 litri, în care putem pregăti două mese diferite într-o clipă. Cu cuptorul cu aer cald Cosori Dual Basket, putem pregăti un fel principal complet deodată și nici măcar nu trebuie să deschidem coșurile în timp ce gătim, datorită ferestrelor de vizionare și a iluminării, astfel încât putem vedea dintr-o privire dacă cartofii sau carnea sunt gata. Mâncarea sănătoasă este esențială, dar nu putem petrece ore întregi în bucătărie, în zilele noastre nu face parte din stilul de viață al majorității oamenilor. Așadar, un cuptor cu aer cald Cosori Dual Basket de 8,5 litri este un ajutor excelent în menținerea sănătății, deoarece economisește nu numai bani, ci și timp și energie.

 
 


Viteză și eficiență cu coș dublu
O gamă completă de feluri principale, garnitură și carne pot fi pregătite rapid și simultan în cuptorul cu aer cald Cosori Dual Basket, datorită celor 2 coșuri de 4,25 litri. Cu o capacitate totală de 8,5 litri, putem pregăti cu ușurință cantități mai mari și diferite feluri de mâncăruri în același timp pentru familie și prieteni. Acesta aduce la îndemâna noastră de zi cu zi o varietate de alimente sănătoase, fără ulei.


8 funcții rapide pentru varietate și confort

Cele două coșuri pot fi setate independent și putem alege din 8 funcții cele 2 programe și setări de gătit care ni se potrivesc cel mai bine. Putem găti garnitura și carnea în paralel, pe programe diferite, bineînțeles, pentru a obține cel mai bun rezultat posibil, dar cu Terminare Simultană, astfel încât acestea să fie gata în același timp și niciuna dintre ele să nu se răcească în timp ce cealaltă încă se gătește. Iar dacă dorim, putem, de asemenea, să facem Gătire simultană, când facem un lot mare din același fel de mâncare, folosind aceleași setări, dar în 2 coșuri separate. Toate acestea, bineînțeles, cu fiabilitatea tipică a cuptoarelor cu aer cald Cosori.

 

Fereastră de vizionare pentru a verifica doar cu o privire rapidă
Friteuza cu aer cald Cosori Dual Basket are o fereastră pe fiecare coș, astfel încât putem verifica mâncarea dintr-o singură privire. Acest lucru elimină necesitatea de a deschide și de a verifica inutil coșul și previne supra-gătirea alimentelor și ieșirea aerului fierbinte din coș. Această caracteristică oferă un sentiment de siguranță mai mare celor care sunt încă nesiguri, deoarece pot vedea cum se prepară mâncarea.

Gamă largă de timp și temperatură 
Intervalul extrem de larg de timp și temperatură oferă o multitudine de posibilități. Poate funcționa timp de până la 48 de ore și putem seta cu ușurință temperatura între
35°C și 230°C pentru a se potrivi necesităților noștri. Așadar, ca la toate modelele Cosori, pe de o parte există programe prestabilite, în acest caz 8 funcții, iar pe de altă parte putem seta cu ușurință temperatura și timpul manual.

Eficiența energetică și a timpului în viața de zi cu zi
 
Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui cuptor cu aer cald față de un cuptor tradițional este că putem ajunge rapid la temperatura dorită, în mai puțin de 5 minute. În schimb, cuptoarele pe gaz sau cele electrice au nevoie de cel puțin 15 minute pentru a ajunge la aceeași temperatură. Astfel, prin utilizarea unui cuptor cu aer cald Cosori, pe de o parte reducem cantitatea de energie electrică utilizată, economisim bani, iar pe de altă parte, timpul petrecut în bucătărie și propria energie vor fi protejate în mod semnificativ, deoarece nu vor exista timpi morți și așteptări inutile.

Ușor de curățat
La fel ca în cazul tuturor produselor Cosori, airfryer-ul Cosori Dual Basket este rapid și ușor de curățat, deoarece acoperirea antiaderentă face ca mâncarea să nu se lipească de coșuri, dar dacă apare o murdărie mai serioasă, le putem pune pur și simplu în mașina de spălat vase, care le va spăla pentru noi.

CONȚINUTUL PACHETULUI


1 x Friteuza cu aer cald Cosori Dual Basket

1x Suport metalic

1x Suport frigărui és 5x Țepușe pentru frigărui

2x Crisper Plate

2x Coșuri Detașabile

Carte de rețete online

Împărtășim cu ușurință mesele:  De dimineața până seara suntem în mișcare, muncind și alergând dintr-un loc în altul. Iar la sfârșitul unei zile aglomerate, cina este doar o altă sarcină pentru care trebuie să ne pregătim. Mulți dintre noi ar reduce la minimum deranjul dacă ar putea, dar știm că sănătatea noastră depinde de ce și cum mâncăm. Cu programele sale sincronizabile, cu cele două coșuri de 4,25 litri și ferestrele largi de vizionare, ftiteuza cu aer cald Cosori Dual Basket ajută întreaga familie să mănânce ceva deliciosși rapid.


Practic la interior, simplu și elegant la exterior:  Cosori Dual Basket este o friteuză cu aer cald foarte performantă atât în interior, cât și în exterior, cu un coș dublu de 4,25 litri și 8 programe presetate pentru a găti suficientă mâncare pentru întreaga familie. De asemenea, putem fi siguri că vom avea un aparat de bucătărie care va fi bijuteria blatului nostru de bucătărie, cu un design curat și materiale de calitate.


Porții duble, mâncăruri variate, toate în armonie perfectă:  Airfryer-ul Cosori Dual Basket are 8 funcții OneTouch, cum ar fi Air Fry, Prăjire, Bake, Grill, Deshidratare, Reîncălzire (Reheat), Gătire Simultană și Terminare Simultană. Este un aparat multifuncțional care poate înlocui pe cont propriu nenumărate alte ustensile de bucătărie și este capabil să pregătească porții mari pentru familie într-un mod variat și coordonat.


 

O multitudine de posibilități:   Cu cuptorul cu aer cald Cosori Dual Basket, investim într-un aparat de bucătărie cu programe versatile și o gamă largă de temperaturi de la 35°C la 230°C, oferindu-ne posibilitatea de a pregăti o varietate de mâncăruri sănătoase, de la deshidratare la prăjire, toate într-un singur aparat de bucătărie.


Conștientizarea continuă în bucătărie:   În zilele noastre, este deosebit de important să fii conștient în toate domeniile vieții, iar bucătăria nu face excepție. Putem economisi nu numai timp, ci și bani, dacă suntem conștienți, deoarece friteuza cu aer cald Cosori Dual Basket utilizează cu până la 55% mai puțină energie decât un cuptor convențional.


Funcții ușor de utilizat: Pe lângă faptul că este ușor de curățat și chiar lavabil în mașina de spălat vase, airfryer-ul Cosori Dual Basket are și alte caracteristici ușor de utilizat. Comenzile sale OneTouch, ușor de utilizat, ne permit să personalizăm temperatura sau timpul de gătire ale programelor presetate. Desigur, există, de asemenea, rețete excelente de la Cosori Chefs, care pot fi accesate în câteva secunde prin intermediul aplicației gratuite VeSync.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Recenzii

5.00
5 de review-uri
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Spune-ți părerea acordând o notă produsului
|
16.05.2024
Sunt foarte mulțumită
Recomand cu drag
|
15.05.2024
Recomand, super util pentru pregatirea rapida a mesei.
|
05.05.2024
Usor de folosit, gateste f repede. Sunt foarte incantata de acest produs mai ales ca pot face 2 feluri de mancare in acelasi timp. Pentru o familie de 3, 4 persoane este ideal.
|
04.05.2024
Dual Basket este excelentă! Concept fiabil, multiple posibilități de a proba creativitatea culinară, efort gătit zero, produsele ies apetisante, suculente și crocante. Un adevărat maestru Chef culinar.
|
26.03.2024
Alimentele se pregatesc mult mai rapid si, as zice, mult mai bine, comparativ cu un cuptor electric clasic. Materialele din care este produs Airfryer-ul Cosori sunt de calitate. Nu este zgomotos si este usor de folosit.
Pana acum, avand o luna de utilizare, nota 10.