Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Friteuză cu aer cald

Electrocasnicele premiate ale brandului Cosori renumit în întreaga lume pot duce acum știința coacerii și gătitului la un nou nivel și în gospodăriile românești.
Sortare după:

Livrare si garanție

Pentru noi este important să primiți un serviciu de calitate și să vă simțiți în siguranță atunci, când faceți cumpărături în magazinul nostru web. Vom face tot posibilul pentru ca Dvs. să primiți comanda dumneavoastră în 1-2 zile lucrătoare. Oferim o garanție de satisfacție 100% pentru produsele noastre.


Friteuza cu aer cald Cosori

Gătitul este o joacă de copii folosind friteuza cu aer cald Cosori! În comparație cu cuptoarele tradiționale, acum puteți găti mâncărurile preferate cu 90% mai puține grăsimi și cu 50% mai repede. Cosori oferă experiențe gastronomice de cea mai înaltă calitate.


Serviciu pentru clienți

Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute cu orice întrebări ați putea avea. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la datele de contact de mai jos.

 
 

FRITEUZĂ CU AER CALD

SFATURI ȘI SUGESTII PRACTICE

FRITEUZĂ CU AER CALD

SFATURI ȘI SUGESTII PRACTICE

Știați că un airfryer este alegerea perfectă nu doar pentru cartofi prăjiți? Mulți sunt surprinși să audă câte delicatese pot fi pregătite într-o friteuză cu aer cald. Folosind dispozitivul versatil Cosori, vă putem dezvălui în curând o lume nouă a mâncărurilor care vă lasă gura apă.

VeSync oferă acces gratuit la 100 de rețete special create pentru friteuza cu aer cald Cosori. În plus, cu Cosori Smart, rețetele pot fi transferate direct în friteuza cu aer cald, economisindu-vă timpul sau temperatura de care aveți nevoie pentru a coace.

Nu aveți timp să căutați diferite rețete? Cu această soluție practică, prepararea unor delicatese pe care poate nici nu le-ați încercat într-un cuptor tradițional, poate fi chiar ușor. Cu VeSync, puteți chiar să vă salvați propriile rețete, astfel puteți prepara cele mai bune feluri de mâncare, la o calitate perfectă din nou și din nou.

Carnea gătită într-o friteuză cu aer cald

Vă place friptura suculentă, cu crusta maronie la exterior si friptura moale pe interior? Cu friteuza cu aer cald Cosori vă puteți îmbogăți masa cu o experiență cu totul nouă. Iată câteva feluri de mâncare din carne pe care le puteți pregăti cu ușurință în friteuza cu aer cald Cosori:

 • Entrecôte
 • Friptura de rinichi
 • Friptură de vită
 • Steak de vită
 • Hamburger
 • Chiftele
 • Cârnați
 • Cotlet de porc
 • Pui
 • Bacon

Temperatura recomandată este de 200 ° C, timpul de coacere poate varia. De exemplu, timpul de coacere recomandat pentru un roast beef mediu este de aprox. 6-7 minute.

Deserturi și pâine

Mulți oameni sunt surprinși de cât de ușor este să faci prăjituri și pâine într-o friteuză cu aer cald Cosori. Aproape doar imaginația limitează varietatea de delicatese care pot fi preparate cu ușurință. Aici sunt câteva exemple:

 • Brioșă
 • Prăjituri
 • Brownie
 • Tort cu banane
 • Biscuiți
 • Chifle cu scorțișoară
 • Pâine de porumb
 • Plăcinte

Când vine vorba de timp și temperatură de coacere, este o idee bună să folosiți VeSync pentru a accesa rețete specifice pentru friteuza cu aer cald Cosori.

 

Cartofi prăjiți

Mulți oameni așteaptă cu nerăbdare să facă cartofi prăjiți cu utilizarea unui cuptor cu aer cald. Indiferent de metoda pe care o alegeți, puteți folosi friteuza cu aer cald Cosori pentru rezultate garantate și fantastic de crocante.

Pentru un rezultat final original, este indicat să folosiți puțin ulei, înmuiați cartofii într-o lingură de ulei. Iată câteva variante ale cartofilor prăjiți pe care îi puteți pregăti cu friteuza:

 • Bărci cu cartofi
 • Cartofi prăjiți de casă
 • Cartofi dulci

Se recomandă coacerea cartofilor la 195 ° C timp de 25-30 de minute. Cuptorul cu aer cald Cosori vă ajută cu o avertizare, când trebuie să scuturați puțin coșul de copt pentru a obține un rezultat uniform de coacere și o textură perfect crocantă.

Fructe de mare și creveți

Friteuza cu aer cald Cosori Premium folosește moduri speciale pentru a vă ajuta să pregătiți fructe de mare și creveți. Astfel, puteți fi sigur de rezultatele perfecte la coacere. Iată câteva exemple de delicatese din fructe de mare care se prepară ușor în friteuza cu aer cald Cosori:

 • Somon
 • Cod
 • Pește-spadă
 • Creveți
 • Somn
 • Tort de pește
 • Scampi

Temperatura ideală și timpul de coacere pot varia. Pentru somon de ex. se recomandă 180°C și un timp de coacere de 8 minute.

Legume

Nu există nici o restricție cu privire la legumele care pot fi preparate într-o friteuză cu aer cald Cosori.
Iată câteva exemple de legume care pot oferi un gust impecabil atunci când sunt gătite într-o friteuză cu aer cald, pentru un stil de viață sănătos:

 • Broccoli
 • Conopidă
 • Dovlecel
 • morcovi
 • varză de Bruxelles
 • Sparanghel

Pentru legumele rădăcinoase precum morcovii se recomandă o temperatură de
200°C și un timp de gătire de aproximativ 10 minute.

Moduri automate

O friteuză cu aer cald de calitate, cu moduri programabile, ajută și la o utilizare confortabilă. Este aproape o joacă de copii să alegeți și să lansați un program, care să promoveze un rezultat perfect al mâncării pe care vreți să o preparați la o calitate perfectă.

Friteuzele cu aer cald Cosori Premium și Cosori Smart dispun de 11 programe automate. Acestea includ programe automate pentru carne de vită, pui, fructe de mare, creveți, bacon, alimente congelate, cartofi prăjiți, legume, rădăcinoase, pâine și deserturi, precum și funcții de preîncălzire și încălzire.

Este indicat să agitați coșul cu alimente la anumite intervale pentru a asigura programul ales și rezultate perfecte la coacere.

Unde pot găsi rețete pentru friteuze cu aer cald?

Din fericire, este un lucru foarte simplu să găsiți rețete grozave pentru friteuza cu aer cald. Iată câteva sfaturi practice:

 1. Folosiți rețetele furnizate cu friteuza cu aer cald. Fiecare model Cosori vine cu o broșură de rețete separată, cu delicatese special adaptate fiecărui model.
 2. Descărcați și instalați gratuit aplicația VeSync. Nu numai că vă așteaptă 100 de rețete tentante, dar puteți chiar să le transferați în friteuza cu aer cald fără fir, folosind Cosori Smart. În aplicație, puteți salva propriile rețete și le puteți transmite fără fir prin internet.
 3. Profitați de rețelele sociale. Există o serie de canale pe interfața YouTube care sunt specializate în rețete pentru friteuze cu aer cald, așa că puteți găsi inspirație și încurajare pentru a încerca o nouă rețetă.

Cum să creați un stil de viață mai sănătos cu o friteuză cu aer cald?

Știați că utilizarea regulată al unui cuptor cu aer cald poate aduce o contribuție serioasă la o dietă mai sănătoasă? Cum este posibil acest lucru? Există trei moduri diferite în care un cuptor cu aer cald vă poate ajuta să duceți un stil de viață mai sănătos:

1. Puteți reduce consumul de prăjeli

Alimentele prăjite în ulei sunt bogate în grăsimi. Crusta crocantă care este atât de populară la mulți este rezultatul acestui lucru. Folosind un Airfryer, pe de altă parte, obțineți o crustă și mai crocantă, dar mai subțire, fără cantitatea obișnuită de ulei. Folosirea unei friteuze cu aer cald poate reduce conținutul de grăsime al alimentelor cu până la 90%.

În loc de cartofi prăjiți congelați, care sunt deja disponibili sub formă semipregătită, este indicat să faceți cartofi prăjiți de casă pentru o alimentație sănătoasă. Înainte de a-l pune în coșul de prăjit, merită să înmuiați cartofii într-o lingură de ulei, astfel nu numai cartofii crocanți sunt garantați, dar vor fi și mai sănătoși.

2. Delicatese delicioase de casă pentru simplitate

Îți lipsește adesea pregătirea mâncărurilor de casă de calitate, din lipsă de timp? Când ajungi acasă obosit de la muncă, este mai ușor să apelezi la soluții simple și rapide, consumând adesea semipreparate și fast-food?

Friteuza cu aer cald oferă o modalitate simplă și rapidă de a face din alimentația conștientă un obicei, în locul consumării alimentelor nesănătoase. Friteuza cu aer cald permite o coacere cu cel puțin 50% mai rapidă.

Mai mult, datorită modurilor automate, nu este necesar să vă ocupați de setarea potrivită a temperaturii și timpului de gătire. Cele 11 programe automate Cosori Premium și Cosori Smart vă ajută să pregătiți printre altele pește, carne, legume, cartofi prăjiți, produse congelate și produse de panificație mai rapid și mai sănătos.

 

3. Mai mult timp liber datorită coacerii și gătitului mai eficient

Alegând friteuza cu aer cald Cosori Smart cu functia sa smart, conexiunea la internet și folosind aplicatia dedicată VeSync, dispozitivul poate fi controlat cu comenzi vocale de pe un smartphone, chiar și cu Alexa sau Google Home.

Mai mult, gătitul poate fi preprogramat cu VeSync. Cu alte cuvinte, mesele sănătoase pot fi pregătite la momentul optim pentru Dvs. , economisind astfel mult timp prețios.

Friteuza cu aer cald vă pregătește preparatele preferate de 1,5 ori mai repede și, în timp ce dumneavoastră puteți profita la maximum de timpul petrecut, preparatele sănătoase pregătite oferă un nivel superior de experiență gastronomică cu textura si arome de calitate superioară.

INFORMAȚII ESENȚIALE PENTRU SIGURANȚĂ

La ce ar trebui să fiți atenți când folosiți o friteuză cu aer cald?

Achiziționând un model de înaltă calitate precum Cosori Smart sau Cosori Premium, puteți conta pe bună dreptate pe mulți ani de utilizare confortabilă. Iată câteva sfaturi practice de care trebuie să țineți cont înainte de a utiliza friteuza cu aer cald Cosori:

Nu încercați să deschideți partea de sus a dispozitivului

Ca și în cazul majorității celorlalte cuptoare cu aer cald, atunci când deschideți friteuza Cosori, asigurați-vă că trageți sertarul folosind mânerul coșului din partea frontală a dispozitivului. Nu încercați să deschideți partea superioară al friteuzei sau să utilizați capacul ca loc de depozitare.

Găsiți un loc potrivit

Așezați friteuza cu aer cald pe o suprafață stabilă și uniformă, care este rezistentă la căldură. Lăsați aproximativ 13 cm în spatele și deasupra aparatului pentru a permite un flux adecvat de aer către ventilatorul aparatului.

Spălare și utilizare de probă

Spălați coșurile și folosiți o cârpă umedă pentru a curăța interiorul aparatului. Apoi este recomandabil să testați friteuza setând-o la 205 ° C și 5 MINUTE cu funcția de preîncălzire.

Nu atingeți suprafețele fierbinți

Când deschideți coșul, folosiți mânerul exterior al coșului și nu atingeți coșurile fierbinți. Vă recomandăm să lăsați aparatul să se răcească timp de 10-30 de minute după utilizare.

Nu adăugați ulei în friteuza cu aer cald

Friteuza cu aer cald nu este o friteuză cu ulei, așa că aveți grijă să nu umpleți coșurile cu ulei, grăsime sau orice alt lichid. Dacă doriți să folosiți ulei, vă recomandăm să rotiți alimentele în cca. o lingură de ulei de gătit, sau folosiți un spray uleios înainte de a pune mâncarea în coș.

Nu supraîncărcați coșul pentru alimente

Pentru cele mai bune rezultate de coacere, este important ca aerul fierbinte să aibă acces pe întreaga suprafață a alimentelor. Prin urmare, nu umpleți niciodată coșul peste linia „MAX” din interior cu alimente. Dacă supraîncărcați coșul, mâncarea nu se va coace uniform.

Friteuza cu aer cald Cosori


Cosori este un brand de renume mondial care a câștigat o popularitate remarcabilă în multe țări din Europa, pe lângă Statele Unite. Am primit o mulțime de feedback pozitiv și aici, așa că suntem mândri să vă prezentăm Cosori Premium și Cosori Smart Hot Air Fryers.


Friteuza cu aer cald Cosori este produs de VeSync Group, care a fost listată la bursă în 2020. Compania are peste 800 de angajați în întreaga lume. Cosori vinde friteuze cu aer cald în peste 16 țări diferite, cu peste 1 milion de produse vândute în 2020. Poți fi sigur că oferim produse de înaltă calitate!
Feedback: Lăsați clienții să vorbească pentru noi, care vor fi bucuroși să facă acest lucru. Friteuza cu aer cald Cosori a primit 4,7 stele din 5 pe baza a peste 80.000 de recenzii ale clienților de pe Amazon. Câteva dintre modelele noastre au câștigat deja numeroase premii.


Livrare si garanție: Livrăm cu viteza fulgerului si oferim o garanție de satisfacție 100% valabilă 2 ani.


 

Cosori Premium Friteuză cu aer cald


Câștigător de premii: Cosori Premium Airfryer a câștigat numeroase premii pentru designul său unic și caracteristicile unice. În 2019, Cosori Premium a câștigat premiul Red Dot Design Award pentru cea mai bună friteuză cu aer cald din lume. În plus, a reușit să câștige premiile oferite de Fitnesstrening.no, Forbrukerliv.no și Getfitness.no.


Presetări: Există mai multe motive pentru care Cosori Premium iese în evidență față de concurență. Mai presus de toate, caracteristicile și funcțiile sunt cheia acestor avantaje, friteuza cu aer cald Cosori Premium oferind 11 programe diferite presetabile: carne de vită, pui, pește, creveți, alimente congelate, cartofi prăjiți, legume, rădăcinoase, bacon, pâine și desert. Numeroasele setări fac posibil planificarea unei mese pentru toate vârstele.
Caracteristici: Cosori Premium are o serie de funcții încorporate pentru o funcționare ușoară și rezultate excepționale:

- Pre Heat (preîncălzire) - Funcție convenabilă de preîncălzire înainte de coacere.

- Keeping Warm (păstrare la cald) - Menține mâncarea caldă înainte de servire.

- Shake Reminder - Avertisment când trebuie să întoarceți sau să scuturați mâncarea.

- Oprire automată- Întrerupera automată a funcționării, când scoateți coșurile.

Beneficii adiționale


Design: Credem că putem fi de acord că friteuza Cosori Premium a câștigat premiul Red Dot Design Award cu un motiv întemeiat, pentru aspectul său superb. Majoritatea modelelor sunt realizate din plastic, afectând în mod pozitiv viața și calitatea produsului. Cosori Premium este realizat din material foarte rezistent. Vă puteți aștepta la o durabilitate și longevitate excepțională. Modelul premium este disponibil în culorile alb și negru.


Ușor de curățat: Coșul antiaderent pentru alimente Cosori, de care nu se lipesc resturile alimentare și grăsimile, poate fi un avantaj atunci când spălați vasele după coacere și gătit. Spălarea coșurilor este ușoară, deoarece pot fi clătite atât în ​​chiuvetă, cât și în mașina de spălat vase. În interiorul coșurilor puteți folosi folie sau hârtie de copt, economisind chiar și bani la spălarea vaselor. Interiorul poate fi spălat cu o cârpă umedă și apoi șters cu un prosop.


Pachet accesorii: Pachet accesorii externe Cosori cu 6 accesorii. Acest pachet nu este absolut necesar pentru a folosi friteuza cu aer cald Cosori, dar face coacerea mai ușoară și oferă mai multe opțiuni. Conținutul pachetului: forma de tort, tavă pentru pizza, suport pentru frigărui cu 5 frigărui pentru grătar, suport metalic, forme pentru ouă/brioșe si covoraș din silicon termorezistent.

Friteuza cu aer cald Cosori Smart


Aplicația VeSync: aplicația VeSync poate fi descărcată cu ușurință din App Store sau Google Play și apoi conectată la friteuza prin smartphone în câteva minute. Oferim o broșură de rețete care conține mai mult de 100 de rețete în cadrul aplicației. Friteuza cu aer cald Cosori Smart va începe automat gătirea cu setarea corectă de îndată ce selectați mâncarea pe care doriți să o gătiți. De asemenea, puteți controla funcțiile Preîncălzire și Păstrare la cald cu câteva apăsări.


Caracteristicile aplicației: Friteuza cu aer cald Cosori Smart vă permite să creați propriile rețete pe care le puteți stoca în aplicație pentru o utilizare ulterioară. Aplicația vă anunță când mâncarea este gata sau când trebuie să rotiți sau agitați ingredientele. Puteți obține o imagine de ansamblu completă a coacerii urmând gătitul din aplicație. Fiecare membru al gospodăriei poate descărca aplicația pentru a o accesa de pe propriul dispozitiv.


Mai multe opțiuni: dacă găsiți o rețetă care vă place în mod deosebit, o puteți marca ca preferată, astfel o puteți găsiți cu ușurință din nou. De asemenea, puteți modifica rețeta în cadrul aplicației sau o puteți salva pentru o utilizare ulterioară. Cosori este primul brand din lume care a proiectat o friteuză cu aer cald, cu astfel de caracteristici inovatoare.

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE