Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Friteuză cu aer cald Cosori Dual Blaze

Cosori Dual Blaze este cea mai recentă inovație a mărcii noastre. Unul dintre principalele avantaje este că Dual Blaze nu trebuie să fie preîncălzit, mai departe nu este nevoie să agiți mâncarea în timpul gătitului, deoarece Dual Blaze gătește mâncarea de jos și de sus. Construcția sa este robustă și are un coș de 6,4 litri extrem de mare pentru o friteuză cu aer cald.
Toate modelele noastre Cosori Dual Blaze au o garanție de satisfacție de 100%, și pe deasupra poți alege din 2 culori diferite pentru a se potrivi bucătăriei tale!

Sortare după:

Cel mai bun produs, bazat pe testele din 2021

Friteuza cu aer cald Cosori Premium Smart este complet unică și nu poate fi comparată cu niciun alt model. După introducerea sa la sfârșitul anului 2020, a devenit rapid favoritul clienților, câștigând mai multe premii profesionale.

 
 

De ce friteuza cu aer cald Cosori Dual Blaze va deveni rapid 
un favorit în bucătărieCoacere mai rapidă și mai confortabilă
Datorită tehnologiei speciale 360 ThermoIQTM și a elementelor de încălzire duble.  Friteuza cu aer cald Cosori Dual Blaze, cu funcția de  încălzire de jos și de sus, face ca gătitul să fie o joacă de copii și nici măcar nu trebuie să întoarceți mâncarea.   


Cu 12 funcții diferite

Cu funcții precum Air Fry, Grill, Grill Bake sau Warming. În plus, modurile dedicate pentru prepararea puiului, fripturilor, preparate din pește, legume și alimente congelate vă ajută să pregătiți delicatese la o calitate ireproșabilă. 

 

Poate fi controlată de pe un smartphone
Tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația gratuită VeSync pe telefon. Nu este posibil să o porniți și să o opriți din aplicație din motive de securitate.

Coșuri din aluminiu îngroșate 
Păstrează căldura de până la 3 ori mai mult decât coșurile din aluminiu din alte aparate airfryer. În plus, coșurile îngroșate au avantajul suplimentar de a vă ajuta să gătiți alimente delicioase și gustoase în mult mai puțin timp.  

Cu o capacitate crescută cu până la 20%, de 6,4 litri
 

Capacitatea crescută a Cosori Dual Blaze de 6,4 litri vă permite să pregătiți chiar și un eveniment de familie mare într-un timp scurt. În plus, coșul mare poate fi spălat în mașina de spălat vase, ceea ce face curățarea rapidă și ușoară. 

Un instrument de bucătărie care sprijină alimentația sănătoasă 
Puteți reduce conținutul de ulei din alimente cu până la 85% în comparație cu metodele tradiționale de gătit. Acest lucru nu numai că face ca alimentele pe care le consumați să fie mai sănătoase, dar vă oferă și aceeași experiență de gust crocant fără niciun dezavantaj pentru sănătate. 

CONȚINUTUL PACHETULUI


Cosori Smart – Friteuza cu aer cald

Coș pentru alimente

Suport frigărui cu 5 frigărui grătar

Carte de rețete online

De ce să folosim friteuza cu aer cald Cosori Dual Blaze 


Tehnologia 360 ThermoIQTM:   Imaginați-vă bunătăți crocante care sunt gata într-o fracțiune de timp. În plus, în timp ce mirosul delicios se răspândește prin bucătărie, nici măcar nu trebuie să vă faceți griji pent. 


Capacitate crescută de 20%:   În afară de familia apropiată, ați găzdui și prieteni sau rude? Datorită capacității de 6,4 litri a friteuzei cu aer cald Cosori Dual Blaze, puteți pregăti meniuri mai mari cu o viteză surprinzătoare și confort maxim.


Utilizare convenabilă fără preîncălzire:   Cosori Dual Blaze depășește performanțele șefilor profesioniști și ale bucătarilor harnici pentru a vă asigura că nu trebuie să petreceți jumătate de zi în bucătărie. Mese perfecte fără preîncălzire. 


 

 

Control convenabil de pe smartphone:   Imaginați-vă cât de convenabil este să puteți controla pregătirea prânzului sau a cinei prin simpla apăsare a unui buton! Alegeți programul de gătit de pe smartphone-ul dvs. și aparatul își va și face treaba. Din motive de securitate, nu este posibil să o porniți și să o opriți din aplicație. 


12 programe diferite:   Cu ajutorul căruia puteți face ajustări specifice pentru a vă asigura că mâncărurile pe care le-ați planificat sunt gătite 100% la temperatura și în timpul dorit. În numele perfecțiunii, garantând un gust regal. 


O nouă experiență de a mânca acasă:  Cu utilizarea regulată a friteuzei Cosori Dual Blaze, puteți mânca delicios cu o utilizare minimă de ulei. Producând bunătăți proaspete și crocante care nu conțin aproape deloc ulei.


 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE