
PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
60
minute

COACERE
20
minute
INGREDIENTE
- 79 ml lapte de cocos
- 24 g piure de roșii
- 3 g garam marsala
- 2 g chimen
- 3 g turmeric
- 2 g cardamom
- 3 g praf de usturoi
- 25 g ghimbir ras
- 5 g sare
- 4 pulpe de pui
PREPARARE
1. AMESTECAȚI totul, cu excepția puiului, într-un bol.
2. SCUFUNDAȚI pulpele de pui în marinada de nucă de cocos și lăsați la marinat timp de aproximativ o oră.
3. SELECȚIONAȚI opțiunea de preîncălzire de pe Cosori Air Fryer, setați la 175 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
4. SCOATEȚI pulpele de pui din frigider și introduceți-le în friteuza preîncălzită.
5. PRĂJIȚI la 175 de grade timp de 20 de minute.
6. SERVIȚI cu orez basmati fiert la aburi.