Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Pui din pulpă de pui Tikka

PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
60
minute

COACERE
20
minute

INGREDIENTE

  • 79 ml lapte de cocos
  • 24 g piure de roșii
  • 3 g garam marsala
  • 2 g chimen
  • 3 g turmeric
  • 2 g cardamom
  • 3 g praf de usturoi
  • 25 g ghimbir ras
  • 5 g sare
  • 4 pulpe de pui

PREPARARE

1. AMESTECAȚI totul, cu excepția puiului, într-un bol.

2. SCUFUNDAȚI pulpele de pui în marinada de nucă de cocos și lăsați la marinat timp de aproximativ o oră.

3. SELECȚIONAȚI opțiunea de preîncălzire de pe Cosori Air Fryer, setați la 175 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

4. SCOATEȚI pulpele de pui din frigider și introduceți-le în friteuza preîncălzită.

5. PRĂJIȚI la 175 de grade timp de 20 de minute.

6. SERVIȚI cu orez basmati fiert la aburi.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link