Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

BATOANE DE MOZZARELLA CU SOS MARINARA

PORȚIE
12
batoane

PREGĂTIRE
75
minute

PREPARARE
6
minute

INGREDIENTE

  • 110 grame de făină universală
  • 4 ouă, bătute bine
  • 238 de grame de pesmet în stil italian
  • 1½ linguriţe de sare, împărţită
  • 1 linguriţă de pătrunjel uscat
  • 1 linguriţă de praf de usturoi
  • 1 linguriţă de praf de ceapă
  • 12 batoane de brânză de mozzarella
  • Spray de ulei
  • Sos marinara, pentru servire

Ustensile necesare

  • O tavă mică tapetată cu hârtie de copt

PREPARARE

1. Puneți făina într-un bol, ouăle bătute într-un al doilea castron și pesmetul, 3⁄4 linguriță sare, pătrunjel, praf de usturoi și praf de ceapă amestecate împreună într-un bol final.

2. Ungeți fiecare baton de brânză cu făină, urmat de ouăle bătute și, în cele din urmă, treceți prin amestecul de pesmet, scuturând excesul la fiecare pas. Repetați ultimii 2 pași, apoi așezați bețișoarele de brânză pane pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

3. Congelați batoanele de brânză pane timp de 1 oră.

4. Așezați placa crisper în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.

5. Selectați funcția Alimente Congelate, reglați timpul la 6 minute, apoi apăsați Start/Pauză pentru a preîncălzi.

6. Puneți bețișoarele de mozzarella congelate pe placa preîncălzită și stropiți-le cu ulei.

7. Întoarceți bastoanele de mozzarella la jumătatea gătirii și pulverizați din nou cu ulei. Mementoul Shake vă va anunța când.

8. Scoateți batoanele de mozzarella când sunt gata, apoi serviți cu sos marinara.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link