Pui cu parmezan

PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
12
minute

INGREDIENTE

  • 56 g pesmet în stil italian
  • 20 g de parmezan ras
  • 2 buc. de piept de pui (454 g), fără os și piele
  • 60 g făină
  • 2 ouă, bătute
  • Spray de ulei
  • 2 felii de brânză mozzarella
  • Sos marinara pentru servire
  • 2 mănunchi de pătrunjel, proaspăt tăiat pentru servire

PREPARARE

1. SELECTAȚI funcția de preîncălzire pe friteuza Cosori, setați-o la 180 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

2. AMESTECAȚI într-un castron pesmetul și parmezanul.

3. ACOPERIȚI fiecare piept de pui cu făină, apoi dați-l în oul bătut și tăvăliți-l în amestecul de pesmet și parmezan.

4. STROPIȚI puiul cu puțin ulei de măsline și ungeți interiorul coșului cu ulei, apoi așezați bucățile de piept de pui în coș.

5. PRĂJIȚI la 180 de grade timp de 12 minute.

6. PUNEȚI o felie de brânză mozzarella pe fiecare piept de pui cu 2 minute înainte de finalul gătitului.

7. SERVIȚI cu sos marinara și ornați cu pătrunjel proaspăt tocat.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link
 
Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.