Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Legume de iarnă prăjite

 

PORȚIE
4
Persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
16
minute

INGREDIENTE

Pentru legume:

  • 3 morcovi, curățați și tăiați rondele de 2.5 cm

  • 12 varză de Bruxelles, tăiate în patru

  • 1 dovleac, decojit, fără semințe și tăiat cubulețe de 1 cm

  • 3 căței de usturoi, tocați

  • 1 1/2 linguri de ulei de măsline

  • 1 lingură de oțet din vin de orez

  • 2 lingurițe de sare kosher

  • 1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat

  • ¼ cană de frunze de pătrunjel proaspăt, pentru ornat

PREPARARE

1. SELECTAȚI funcția Preîncălzire de pe friteuza cu aer COSORI, reglați temperatura la 205°C, apoi apăsați Start/Pauză.

2. AMESTECAȚI bine morcovii, varza de Bruxelles, dovleceii tăiați cubulețe, usturoiul, uleiul de măsline, oțetul din vin de orez, sarea kosher și piperul negru într-un castron mediu

3. PUNEȚI legumele în coșul preîncălzit.

4. SETAȚI temperatura la 205°C, iar timpul la 16 minute, apoi apăsați Start/Pauză.

5. AGITAȚI coșul la jumătate de timp.

6. SCOATEȚI legumele când sunt gata și serviți ornat cu frunze de pătrunjel.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link