PORȚIE
4
Persoane
PREGĂTIRE
10
minute
COACERE
16
minute
INGREDIENTE
Pentru legume:
-
3 morcovi, curățați și tăiați rondele de 2.5 cm
-
12 varză de Bruxelles, tăiate în patru
-
1 dovleac, decojit, fără semințe și tăiat cubulețe de 1 cm
-
3 căței de usturoi, tocați
-
1 1/2 linguri de ulei de măsline
-
1 lingură de oțet din vin de orez
-
2 lingurițe de sare kosher
-
1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat
-
¼ cană de frunze de pătrunjel proaspăt, pentru ornat
PREPARARE
1. SELECTAȚI funcția Preîncălzire de pe friteuza cu aer COSORI, reglați temperatura la 205°C, apoi apăsați Start/Pauză.
2. AMESTECAȚI bine morcovii, varza de Bruxelles, dovleceii tăiați cubulețe, usturoiul, uleiul de măsline, oțetul din vin de orez, sarea kosher și piperul negru într-un castron mediu
3. PUNEȚI legumele în coșul preîncălzit.
4. SETAȚI temperatura la 205°C, iar timpul la 16 minute, apoi apăsați Start/Pauză.
5. AGITAȚI coșul la jumătate de timp.
6. SCOATEȚI legumele când sunt gata și serviți ornat cu frunze de pătrunjel.