Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Frigărui de carne de vită în stil coreean

PORȚIE
2-4
persoane

PREGĂTIRE
65
minute

COACERE
6
minute

INGREDIENTE

  • 20 g ssamjang
  • 20 g gochujang
  • 15 ml sos de soia
  • 15 ml ulei de susan
  • 15 ml de miere
  • 5 ml oțet din vin de orez
  • 454 g carne de vită, se taie în bucăți de 38 mm
  • 2 țepușe de lemn, tăiate în două

PREPARARE

1. AMESTECAȚI într-un bol ssamjang, gochujang, sosul de soia, uleiul de susan, mierea și oțetul.

2. ACOPERIȚI carnea feliată cu marinată și lăsați la odihnit timp de 1 oră.

3. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.

4. ÎNȘIRAȚI bucățile de carne pe țepușe și introduceți-le în friteuza preîncălzită.

5. SELECTAȚI meniul Steak (Friptură) și apăsați butonul Start/Pause.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link