Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Fasole verde cu vinegretă cu miso și ghimbir

PORȚIE
2
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
7
minute

INGREDIENTE

  • 283 grame fasole verde, cu capetele tăiate
  • ½ linguriță ulei din semințe de struguri
  • Sare Kosher, după cum este necesar
  • Piper negru, proaspăt măcinat, după cum este necesar

VINEGRETĂ

  • 2 linguri ulei de susan
  • 2 linguri ulei din semințe de struguri
  • 2 linguri oțet din orez
  • 1 lingură sos de soia
  • ½ lingură miso alb
  • O rădăcină de 2,5 centimetri de ghimbir proaspăt, decojit și ras
  • 1 cățel de usturoi, ras
  • Sare și piper, după gust

PREPARARE

1. Așezați placa de prăjire în coșul friteuzei cu aer cald COSORI

2. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald), reglați temperatura la 195 °C și timpul la 7 minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.

3. Amestecați fasolea verde, uleiul și un vârf de cuțit de sare și piper într-un castron, apoi așezați fasolea pe placa de prăjire preîncălzită.

4. Bateți cu telul ingredientele pentru vinegretă într-un castron de dimensiuni medii, apoi asezonați după gust cu sare și piper.

5. Scoateți fasolea verde când este gata și amestecați-o cu vinegreta, apoi serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link