PORȚIE
2
PORȚII
PREGĂTIRE
10
minute
PREPARARE
7
minute
INGREDIENTE
- 283 grame fasole verde, cu capetele tăiate
- ½ linguriță ulei din semințe de struguri
- Sare Kosher, după cum este necesar
- Piper negru, proaspăt măcinat, după cum este necesar
VINEGRETĂ
- 2 linguri ulei de susan
- 2 linguri ulei din semințe de struguri
- 2 linguri oțet din orez
- 1 lingură sos de soia
- ½ lingură miso alb
- O rădăcină de 2,5 centimetri de ghimbir proaspăt, decojit și ras
- 1 cățel de usturoi, ras
- Sare și piper, după gust
PREPARARE
1. Așezați placa de prăjire în coșul friteuzei cu aer cald COSORI
2. Selectați funcția Air Fry (Prăjire cu aer cald), reglați temperatura la 195 °C și timpul la 7 minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.
3. Amestecați fasolea verde, uleiul și un vârf de cuțit de sare și piper într-un castron, apoi așezați fasolea pe placa de prăjire preîncălzită.
4. Bateți cu telul ingredientele pentru vinegretă într-un castron de dimensiuni medii, apoi asezonați după gust cu sare și piper.
5. Scoateți fasolea verde când este gata și amestecați-o cu vinegreta, apoi serviți.