PORȚIE
2-3
persoane
PREGĂTIRE
10
minute
COACERE
40
minute
INGREDIENTE
- 28 g de unt moale nesărat
- 100 g zahăr
- 1 ou, bătut
- 2 banane coapte, pasate
- 2 ml extract de vanilie
- 20 g făină
- 3 g bicarbonat de sodiu
- 2 g sare
- 40 g de nuci tocate
- Spray de ulei
PREPARARE
1. BATEȚI untul și zahărul împreună.
2. ÎNCORPORAȚI oul, piureul de banane și vanilia. Se dă deoparte.
3. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 150 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
4. AMESTECAȚI făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
5. COMBINAȚI ingredientele uscate cu cele lichide, până când se amestecă bine. Se presară nucile tocate.
6. UNGEȚI o tavă mică de copt și turnați amestecul în ea. Se introduce în friteuza preîncălzită.
7. SELECTAȚI kmeniul Desserts (Deserturi), setați-o pentru 40 de minute și apăsați butonul Start/Pause.