PORȚIE
3
PORȚII
PREGĂTIRE
5
minute
PREPARARE
15
minute
INGREDIENTE
- 300 g ciuperci champignon
- 100 g făină
- 100 g fulgi de porumb mărunțiți
- 0,25 linguriță sare
- 0,25 linguriță piper
PREPARARE
1. Spălați bine ciupercile și uscați-le cu un prosop de hârtie.
2. Adăugați într-un bol făina și condimentați cu sare și piper după gust.
3. Bateți în alt bol ouăle cu o furculiță.
4. Puneți în alt bol fulgii de porumb mărunțiți.
5. Tăvăliți fiecare ciupercă prin făină, asigurându-vă că este bine acoperită pe toate părțile.
6. Scufundați ciuperca în ouăle bătute, acoperind-o complet.
7. Presați ardeii kapia cu sare, piper, ulei de măsline și oțet.
8. Așezați ciupercile într-un singur strat în coșul airfryer-ului, asigurându-vă că nu se suprapun.
9. Apăsați butonul grandzone și setați temperatura la 180°C, iar timpul la 15 de minute.
10. Întoarceți ciupercile la jumătatea timpului.
11. Scoateți ciupercile din airfryer și serviți-le imediat calde.