Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Ouă umplute cu pateu și maioneză

 

Ingrediente:

   Pentru pateul de ficat:
  • 250 g de ficat de pui
  • 75 ml de smântână dulce pentru gătit
  • O jumătate de linguriță de fulgi de ceapă
  • Un cățel mic de usturoi
  • 20 g de un gras moale
  • Sare
  • Piper negru măcinat fin
  • Opțional o crenguță mică de cimbru proaspăt
  • 50 ml de unt topit pentru a realiza un capac natural pentru pate
   Pentru ouăle umplute:
  • 12 ouă
  • 2-3 linguri de maioneză de casă 
  • 1-2 linguri de muștar clasic
  • 50 g bacon
  • 80 g de ton bucăți în ulei, adică aproximativ ½ conservă
  • O lingură de capere
  • O lingură plină de ceapă roșie tăiată mărunt
  • Sare
  • Pentru decor - câteva feliuțe mici de gogoșar
  • Câteva frunzulițe de pătrunjel
  • O jumătate de linguriță de boia dulce sau iute
  • 3-4 măsline verzi umplute, tăiate felii
  • 1 fir de ceapă verde tăiat mărunțel

Pentru rețetele detaliate și mai multe trucuri, vă rugăm să vizionați clipul!

Poftă bună!

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link