Ingrediente:
Pentru pateul de ficat:
- 250 g de ficat de pui
- 75 ml de smântână dulce pentru gătit
- O jumătate de linguriță de fulgi de ceapă
- Un cățel mic de usturoi
- 20 g de un gras moale
- Sare
- Piper negru măcinat fin
- Opțional o crenguță mică de cimbru proaspăt
- 50 ml de unt topit pentru a realiza un capac natural pentru pate
Pentru ouăle umplute:
- 12 ouă
- 2-3 linguri de maioneză de casă
- 1-2 linguri de muștar clasic
- 50 g bacon
- 80 g de ton bucăți în ulei, adică aproximativ ½ conservă
- O lingură de capere
- O lingură plină de ceapă roșie tăiată mărunt
- Sare
- Pentru decor - câteva feliuțe mici de gogoșar
- Câteva frunzulițe de pătrunjel
- O jumătate de linguriță de boia dulce sau iute
- 3-4 măsline verzi umplute, tăiate felii
- 1 fir de ceapă verde tăiat mărunțel
Pentru rețetele detaliate și mai multe trucuri, vă rugăm să vizionați clipul!
Poftă bună!