
PORȚIE
2
porții

PREGĂTIRE
5
minute

TIMP DE GĂTIRE
3
minute
INGREDIENTE
- 236 mililitri de apă
- 473 mililitri lapte de migdale cu vanilie
- 80 de grame de fulgi de ovăz
- 1 baton de scorțișoară
- ½ linguriță de sare
- 30 de grame de merișoare uscate
- 1 măr verde mare, curățat de coajă și tăiat grosier
- Miere, pentru stropire
PREPARARE
1. Puneți toate ingredientele în vasul interior al oalei de gătit sub presiune COSORI.
2. Puneți capacul pe oala sub presiune.
3. Selectați funcția Oatmeal/ Porridge (Fulgi de ovăz/Terci de ovăz), dezactivați opțiunea Keep Warm (Păstrare la cald), reglați presiunea la nivel ridicat și timpul la 3 minute, apoi apăsați Start.
4. Eliberați presiunea în mod natural, lăsând oala sub presiune deoparte până când supapa de siguranță cade în capac. Glisați comutatorul de eliberare a aburului pe Vent pentru a elibera orice presiune rămasă.
5. Deschideți capacul cu grijă și amestecați terciul
6. Serviți decorat cu un strop de miere.