Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Terci de ovăz cu mere și merișoare

PORȚIE
2
porții

PREGĂTIRE
5
minute

TIMP DE GĂTIRE
3
minute

INGREDIENTE

  • 236 mililitri de apă
  • 473 mililitri lapte de migdale cu vanilie
  • 80 de grame de fulgi de ovăz
  • 1 baton de scorțișoară
  • ½ linguriță de sare
  • 30 de grame de merișoare uscate
  • 1 măr verde mare, curățat de coajă și tăiat grosier
  • Miere, pentru stropire

PREPARARE

1. Puneți toate ingredientele în vasul interior al oalei de gătit sub presiune COSORI.

2. Puneți capacul pe oala sub presiune.

3. Selectați funcția Oatmeal/ Porridge (Fulgi de ovăz/Terci de ovăz), dezactivați opțiunea Keep Warm (Păstrare la cald), reglați presiunea la nivel ridicat și timpul la 3 minute, apoi apăsați Start.

4. Eliberați presiunea în mod natural, lăsând oala sub presiune deoparte până când supapa de siguranță cade în capac. Glisați comutatorul de eliberare a aburului pe Vent pentru a elibera orice presiune rămasă.

5. Deschideți capacul cu grijă și amestecați terciul

6. Serviți decorat cu un strop de miere.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link