Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Morcovi curcubeu cu glazură de miso

PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
45
minute

PREPARARE
10
minute

INGREDIENTE

  • 907 grame morcovi curcubeu, curățați
  • 2 linguri miso
  • 2 lingurițe sos de soia, light
  • ½ linguriță ulei de susan
  • 55 grame zahăr brun
  • 1 lingură oțet din vin de orez
  • ¼ linguriță piper negru
  • ½ linguriță ghimbir proaspăt, mărunțit
  • 2 căței de usturoi, mărunțiți
  • 42 grame unt, topit
  • 1 lingură pătrunjel, proaspăt, tocat (opțional)

PREPARARE

1. Curățați de coajă morcovii și tăiați în bastonașe de 1,3 centimetri. Dați deoparte într-un castron de dimensiuni medii.

2. Bateți cu telul ingredientele rămase într-un castron, până când sunt bine amestecate.

3. Turnați amestecul peste morcovi și amestecați până când sunt acoperiți uniform. Lăsați-i să stea cel puțin 30 de minute.

4. Așezați placa de prăjire în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.

5. Selectați funcția Roast (Prăjire), reglați temperatura la 195 °C și timpul la 10 minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/ Pauză) pentru preîncălzire.

6. Așezați morcovii pe placa de prăjire preîncălzită.

7. Coaceți timp de 7 minute, apoi aplicați cu pensula marinata când au mai rămas 3 minute din timpul de preparare.

8. Scoateți când sunt gata și ornați cu pătrunjel, dacă doriți. Se servesc calzi sau la temperatura camerei.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link