Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Madlene cu condimente pentru dovleac cu glazură din cremă de brânză

PORȚIE
6
PORȚII

PREGĂTIRE
45
minute

PREPARARE
23
minute

INGREDIENTE

  • 120 grame făină universală
  • ½ linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță praf de copt
  • ½ linguriță sare Kosher
  • ½ linguriță scorțișoară măcinată
  • 1¾ lingurițe condimente pentru plăcintă de dovleac
  • 118 mililitri ulei vegetal
  • 2 ouă
  • 128 grame zahăr brun deschis
  • 330 grame piure de dovleac simplu
  • 1¼ linguriță extract de vanilie
  • 1 lingură pătrunjel tocat, pentru decor

GLAZURĂ DIN CREMĂ DE BRÂNZĂ

  • 226 grame cremă de brânză integrală, înmuiată
  • 115 grame unt nesărat, moale
  • 361 grame zahăr pudră
  • 1½ lingurițe extract de vanilie pur
  • ½ linguriță sare Kosher
  • O picătură de colorant alimentar portocaliu sub formă de gel
  • ¼ linguriță condimente pentru plăcintă de dovleac, pentru presărare

ARTICOLE NECESARE​

  • 6 forme mari din silicon pentru brioșe sau forme pentru brioșe de sine stătătoare
  • Mixer cu suport echipat cu accesoriu cu tel
  • Poș
  • Dui mare în formă de stea

PREPARARE

1. Amestecați ambele plăci de prăjire în coșurile friteuzei cu aer cald COSORI.

2. Bateți funcția Bake (Coacere) pentru coșul din stânga, reglați temperatura la 175 °C și timpul la 10 minute, atingeți Sync Cook, (Sincronizare gătire), apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.

3. Adăugați amestecul umed în ingredientele uscate și bateți cu telul până când nu mai este vizibil niciun ingredient.

4. Umpleți fi ecare formă pentru brioșe ¾ cu aluatul.

5. Așezați placa de prăjire în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.

6. Selectați funcția Bake (Coacere), reglați temperatura la 160 °C și timpul la 23 de minute, apoi atingeți Start/Pause (Pornire/ Pauză) pentru preîncălzire.

7. Așezați madlenele pe placa de prăjire preîncălzită.

8. Scoateți când sunt gata și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 30 de minute.

9. Adăugați crema de brânză și untul în bolul unui mixer cu suport echipat cu accesoriu cu tel.

10. Bateți crema de brânză și untul până când acestea devin pufoase, apoi adăugați zahărul pudră, extractul de vanilie și sarea Kosher.

11. Bateți cu telul la viteză mică până când zahărul pudră este încorporat complet.

12. Curățați pereții și fundul bolului, adăugați colorantul alimentar portocaliu, apoi bateți cu telul la viteză mare până când glazura devine pufoasă.

13. Tăiați vârful poșului, introduceți duiul, apoi umpleți cu glazură.

14. Aplicați glazură pe madlene, apoi presărați pe deasupra cu condimente pentru plăcintă de dovleac și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link