Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Fursecuri cu nuci de macadamia și ciocolată albă

PORȚIE
18
FURSECURI

PREGĂTIRE
70
minute

PREPARARE
8
minute

INGREDIENTE

  • 169 grame unt nesărat, la temperatura camerei
  • 128 grame zahăr brun deschis, la pachet
  • 50 grame zahăr granulat
  • 1 ou mare
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 240 grame făină universală
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurițe amidon de porumb
  • ½ linguriță sare Kosher
  • ½ linguriță piper negru, proaspăt măcinat
  • 170 grame fulgi de ciocolată albă
  • 75 grame nuci de macadamia, tocate

ARTICOLE NECESARE

  • Mixer cu suport sau mixer de mână echipat cu accesoriu cu paletă
  • Sită pentru făină
  • Polonic sau lingură de 28 de grame

PREPARARE

1. Așezați untul și ambele tipuri de zahăr în bolul unui mixer cu suport echipat cu accesoriu cu paletă, apoi bateți la viteză medie spre mare până când acestea devin aerate și pufoase. Curățați pereții bolului cu o spatulă din cauciuc, apoi adăugați și bateți oul și extractul de vanilie până când devin pufoase.

2. Cerneți făina, praful de copt, amidonul de porumb și sarea într-un castron separat.

3. Adăugați ingredientele uscate în mixer și bateți la viteză mică până încep să se încorporeze. Curățați pereții bolului și amestecați fulgii de ciocolată și nucile de macadamia timp de 5 până la 10 secunde.

4. Răciți aluatul la frigider timp de cel puțin o oră sau până la 48 de ore.

5. Așezați ambele plăci de prăjire în coșurile friteuzei cu aer cald COSORI.

6. Selectați funcția Bake (Coacere) pentru coșul din stânga, reglați temperatura la 160 °C și timpul la 8 minute, atingeți Sync Cook (Sincronizare gătire), apoi atingeți Start/Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.

7. Utilizând un polonic sau o lingură, așezați 8 grămezi de aluat pe placa de prăjire, lăsând aproximativ 2,5 centimetri între grămezi. Dați la frigider restul de aluat.

8. Scoateți fursecurile când sunt gata și încep să se rumenească pe la margini, apoi lăsați să se răcească. Acestea încă vor fi foarte moi, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc.

9. Repetați procesul de coacere cu aluatul rămas, apoi serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link