
PORȚIE
4
porții

PREGĂTIRE
10
minute

TIMP DE GĂTIRE
18
minute
INGREDIENTE
- 1 lingură de ulei din semințe de struguri
- ½ ceapă roșie, tăiată în fâșii de 6 milimetri grosime
- ½ ceapă, tăiată în fâșii de 6 milimetri grosime
- 3 ardei, tăiați în fâșii de 6 milimetri grosime
- 2½ lingurițe de sare
- 1,5 linguriță de piper negru măcinat
- ¼ linguriță de chimen măcinat
- ¼ linguriță de paprika
- ¼ linguriță de coriandru măcinat
- 454 grame piept de pui dezosat, fără piele, tăiat în fâșii de 13 milimetri grosime
- 2 căței de usturoi, zdrobiți
- 8 tortilla la alegere
PREPARARE
1. Selectați funcția Saute pe aparatul de gătit sub presiune COSORI și reglați temperatura la nivel înalt, apoi reglați timpul la 18 minute și apăsați Start.
2. Adăugați ulei în vasul interior, apoi adăugați ceapa și sotați-o până când se înmoaie, aproximativ 5 minute. Adăugați ardeii și sotați încă 5 minute, apoi îndepărtați amestecul de ardei și ceapă.
3. Amestecați sarea, piperul și condimentele într un bol mic.
4. Puneți puiul în vasul interior și rumeniți-l pe ambele părți, apoi adăugați usturoiul și sotați-l până când devine aromat.
5. Adăugați ardeii și ceapa înapoi în oala interioară, apoi adăugați condimentele și amestecați.
6. Se sotează până când puiul este complet gătit, aproximativ 8-10 minute. Apăsați butonul Cancel (Anulare) atunci când este gata.
7. Scoateți fajitas într-o farfurie mare de servire și serviți-le în stil familial cu tortillas încălzite.