Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Ciorbă de pui făcută în casă

PORȚIE
6
Persoane

PREGĂTIRE
10
minute

TIMP DE GĂTIRE
25
minute

INGREDIENTE

  • 2 frunze de dafin
  • 2 crenguțe de cimbru
  • 6 rădăcini de pătrunjel
  • 3 căței de usturoi
  • 1 linguriță de boabe de piper negru, zdrobite
  • 1,3 kg de oase de pui cu carne (picioare, aripi, gâturi, spinări)
  • 2 batoane de apio, tăiate grosier
  • 2 morcovi medii, tăiați grosier
  • 2 cepe medii, tocate grosier
  • 1,4 litri de apă rece

Articole necesare: 

  • Pânză de strecurat (un pătrat de 10 cm)
  • Sfoară 
  • Sită

PREPARARE

1. Puneți frunzele de dafin, cimbrul, rădăcinile de pătrunjel, usturoiul și boabele de piper în centrul pânzei de strecurat. Se împachetează ierburile, se răsucește partea de sus și se leagă cu sfoară.

2. Așezați toate ingredientele, inclusiv săculețul de ierburi, în vasul interior al oalei de gătit sub presiune COSORI..

3. Așezați capacul pe oala sub presiune.

4. Selectați funcția Pressure Cook (Gătire sub presiune), dezactivați opțiunea Keep Warm (Păstrare la cald), reglați presiunea la nivel ridicat și timpul la 25 de minute, apoi apăsați Start.

5. Eliberați presiunea în mod natural, lăsând oala sub presiune deoparte până când supapa de siguranță a căzut în capac. Glisați comutatorul de eliberare a aburului pe Vent pentru a elibera orice presiune rămasă.

6. Deschideți cu grijă capacul și scoateți puiul. Puneți-l deoparte până când se răcește la atingere, apoi scoateți carnea de pe oase pentru a o folosi la o altă rețetă, dacă doriți, și aruncați oasele.

7. Strecurați ciorba printr-o sită de bucătărie, aruncând toate legumele și săculețul de ierburi.

8. KÎndepărtați grăsimea de la suprafață și serviți ciorba, sau păstrați-o la frigider timp de până la 8 zile sau la congelator timp de până la 2 luni..

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link