
PORȚIE
8
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
6
minute
INGREDIENTE
- 454 grame ceafă de vită tocată
- 1 linguriță sare Kosher
- 1 linguriță piper negru, proaspăt măcinat
- 4 felii de brânză cheddar, tăiate pe jumătate
- 8 chifl e mici
- 50 grame salată verde, tocată
SOS
- 76 grame maioneză
- 1 lingură ketchup
- 1 lingură sos barbecue
- 2 linguri muștar galben
- ½ linguriță boia
- 2 linguri mirodenii dulci pentru murături
- 1 lingură ceapă albă, tăiată mărunt
- ½ linguriță oțet alb
- ½ linguriță sare Kosher
- ½ linguriță praf de usturoi
PREPARARE
1. Așezați carnea de vită tocată, sarea și piperul într-un castron de dimensiuni medii. Desfaceți ușor carnea de vită cu palmele, apoi formați 8 chiftele subțiri cu diametrul de aproximativ 7,6 centimetri.
2. Așezați ambele plăci de prăjire în coșurile friteuzei cu aer cald COSORI.
3. Selectaț funcția Grill (Grătar), reglați timpul la 6 minute, atingeți Sync Cook (Sincronizare gătire), apoi atingeți Start/ Pause (Pornire/Pauză) pentru preîncălzire.
4. Așezați chiftelele din carne de vită pe plăcile de prăjire preîncălzite.
5. Întoarceți chiftelele la jumătatea timpului de gătire. Mementoul pentru scuturare vă va anunța când să faceți acest lucru.
6. Așezați brânza pe chiftele când a mai rămas un minut pe cronometru.
7. Amestecați ingredientele pentru sos într-un castron de dimensiuni medii, până când acestea sunt amestecate complet.
8. Scoateți chiftelele când sunt gata.
9. Acoperiți chifl ele cu sosul, apoi așezați o chiftea pe partea de jos a fiecărui set de chifl e. Acoperiți cu o mână de salată verde și cealaltă jumătate a chifl ei, apoi serviți.