Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

CHEESEBURGERI FĂCUȚI ÎN CASĂ

PORȚIE
4
PORȚII

PREGĂTIRE
10
minute

PREPARARE
13
minute

INGREDIENTE

  • 454 grame de carne de vită măcinată
  • 1 linguriţă de sare kosher
  • ½ linguriţă de piper negru, proaspăt
  • 4 felii de brânză americană
  • 4 chifle cu susan
  • Ketchup, muștar și/sau maioneză, pentru servire
  • Roșii feliate, salată verde, ceapă și/sau murături, pentru servire

PREPARARE

1. Așezați placa crisper în coșul friteuzei cu aer cald COSORI.

2. Selectați funcția Steak, apoi apăsați Start/ Pauză pentru preîncălzire.

3. Formați carnea de vită în 4 chifteluțe egale, puțin mai groase de 3⁄4-inch grosime. Condimentați cu sare și piper

4. Puneți chiftelele în coșul friteuzei.

5. Întoarceți chiftelele de burger la jumătatea gătitului. Mementoul Shake vă va permite să știți cânt.

6. Deschideți coșul și acoperiți fiecare chiflă cu o felie de brânză americană.

7. Setați temperatura la 205°C și timpul la 1 minut, apoi apăsați Start/Pauză.

8. Scoateți chiftelele de burger când sunt gata.

9. Condimentați chiflele după gust, așezați fiecare chiftea pe o chiflă de jos, apoi deasupra asezați roșii feliate, salată verde, ceapă, sau murături și serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link