
PORȚIE
6
PORȚII

PREGĂTIRE
55
minute

PREPARARE
15-30
minute
INGREDIENTE
Pentru pui
- 5 bucati Pulpe dezosate
- 3 lingură Ulei de măsline
- 2 lingură Sos de soia
- 3 lingură Zeamă de lămâie
- 1 linguriță Usturoi granulat
- 1/2 linguriță Sare
- 1/2 linguriță Piper
- 1 linguriță Boia afumată
- 1 linguriță Cimbru
Pentru garnitură
- 2 bucăți Ardei gras
- 2 bucăți Morcov mediu
- 2 bucăți Dovlecel mediu
- 1 bucăță Ceapă mică
- 1 lingură Ulei
- 1/2 linguriță Sare
- 1/2 linguriță Piper
- 1/2 linguriță Oregano
PREPARARE
1. Amestecăm într-un bol uleiul de măsline, sosul de soia, zeama de lămâie,
usturoiul granulat, boiaua, cimbrul, sărea și piperul.
2. Adaugăm bucățile de pui și le maseazăm bine cu marinada.
3. Acoperim și lasăm la marinat 30 de minute
4. Taiem ardeii în fâșii, dovleceii rondele, morcovii bastonașe și ceapa sferturi.
5. Amestecăm legumele într-un bol cu uleiul de măsline, sare, piperul și oregano.
6. Așazăm puiul pe un singur strat în coșul nr 1 al air fryer-ului. Fixam la 190°C timp de 15 minute.
7. Adaugăm legumele in cosul nr 2 si fixam la 200°C timp de 12 minute, amestecând la jumătate.
8. Apasam Sync, apoi butonul pornire.