Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Biscuiți cu banană

INGREDIENTE

  • 200 g făină – eu am înlocuit făina albă cu făină integrală
  • 125 g zahăr – sau îndulcitor natural
  • 75 g unt moale
  • 1 ou
  • 60 g bobițe ciocolată neagră
  • 1 banană bine coaptă (100 g fără coajă)
  • 4 g praf de copt
  • 1 vârf cuțit sare

Mulțumim doamnei Lucica Mialca pentru rețeta minunată!

PREPARARE

Mixăm în robotul de bucătărie untul, zahărul și sarea până când obținem o cremă omogenă.

Adăugăm oul și mixăm până îl încorporăm perfect în crema de unt.

Curățăm banana, o zdrobim cu o furculiță și o adăugăm în crema de unt. Mixăm până la omogenizare.

Amestecam făina și praful de copt, o cernem și o adăugăm în mixul de unt și banane.

Mixăm până când obținem un aluat cremos, scoatem din robot aluatul într-un bol și adăugăm bobițele de ciocolată, amestecăm cu o spatulă până când le înglobăm perfect în aluat.

Preîncălzim friteuza cu aer cald la 205° C / 5 min.

Direct pe hârtia de copt, formăm cu ajutorul unui sac à poche, mici grămăjoare de aluat (cam de mărimea unei nuci) și le aplatizăm puțin.

Coacem în Friteuză cu aer cald Cosori Premium la program Desert 160° C / 5 min, apoi 150° C / 7 min.

Poftă bună! 

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link