Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Ardei kapia umpluți cu brânză feta

 

Ingrediente:

  • 4 ardei kapia (150 de grame/bucată)
  • 200 de grame de brânză feta
  • 200 de grame de mozzarella
  • 60 de grame de iaurt grecesc (cu grăsime 10%)
  • 1 cățel de usturoi, tocat mărunt
  • ½ de legătură de pătrunjel verde, tocat
  • piper negru, proaspăt măcinat
  • 1 linguriță rasă de oregano uscat
  • 2-3 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • cremă balsamică, pentru servire
  • opțional, mentă proaspătă pentru presărat

Pentru rețeta detaliată și mai multe trucuri, vă rugăm să vizionați clipul!

Poftă bună!

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link