
PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
10
minute
INGREDIENTE
- 4 felii de pâine albă, de aproximativ 38 mm grosime, de preferință nu proaspătă
- 2 ouă
- 60 ml lapte
- 15 ml sirop de arțar
- 2 ml extract de vanilie
- Spray de ulei
- 38 g zahăr
- 3 g scorțișoară măcinată
- Sirop de arțar pentru servire
- Zahăr pudră pentru topping
PREPARARE
1. TĂIAȚI feliile de pâine, astfel să obțineți un total de 12 batoane. Se pune deoparte.
2. AMESTECAȚI oul, laptele, siropul de arțar și extractul de vanilie.
3. SELECTAȚI funcția de preîncălzire a friteuzei cu aer cald COSORI AIR Fryer, setați la 175 de grade și porniți aparatul. Se lasă să se încălzească.
4. ÎNMUIAȚI bastonașele de pâine în amestecul de ou și puneți-le în friteuza preîncălzită. Pulverizați bucățile de pâine cu spray de ulei.
5. PRĂJIȚI bucățile de pâine prăjită timp de 10 minute la 175 de grade și întoarceți-le la jumătatea timpului.
6. AMESTECAȚI zahărul și scorțișoara într-un bol. Se pune deoparte.
7. DAȚI bastonașele de pâine prăjite în amestecul de zahăr și scorțișoară.
8. SERVIȚI cu sirop de arțar și presărați cu zahăr pudră.