
PORȚIE
6-8
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
15
minute
INGREDIENTE
- 120 g făină
- 66 g zahăr
- 4 g praf de copt
- 2 g bicarbonat de sodiu
- un vârf de cuțit de sare
- 100 g af ine
- 1 ou
- 80 ml suc de portocale
- 60 ml ulei vegetal
- 1 portocală, decojită
- Spray de ulei
PREPARARE
1. AMESTECAȚI făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și afinele într-un castron mare.
2. BATEȚI împreună oul, sucul de portocale, uleiul și coaja de portocală într-un bol separat.
3. ÎNCORPORAȚI ingredientele uscate în cele lichide.
4. UNGEȚI formele de brioșe cu unt și umpleți până la 3⁄4 cu amestecul.
5. SELECTAȚI funcția de preîncălzire a friteuzei Cosori, setați-o la 150 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
6. PUNEȚI ușor formele de brioșe în friteuza preîncălzită, puteți prăji în mai multe rânduri.
7. SELECTAȚI meniul Desserts (Deserturi), setați la 15 minute și apăsați Start/Pause.