Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Brioșe cu afine și portocale

PORȚIE
6-8
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
15
minute

INGREDIENTE

  • 120 g făină
  • 66 g zahăr
  • 4 g praf de copt
  • 2 g bicarbonat de sodiu
  • un vârf de cuțit de sare
  • 100 g af ine
  • 1 ou
  • 80 ml suc de portocale
  • 60 ml ulei vegetal
  • 1 portocală, decojită
  • Spray de ulei

PREPARARE

1. AMESTECAȚI făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și afinele într-un castron mare.

2. BATEȚI împreună oul, sucul de portocale, uleiul și coaja de portocală într-un bol separat.

3. ÎNCORPORAȚI ingredientele uscate în cele lichide.

4. UNGEȚI formele de brioșe cu unt și umpleți până la 3⁄4 cu amestecul.

5. SELECTAȚI funcția de preîncălzire a friteuzei Cosori, setați-o la 150 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

6. PUNEȚI ușor formele de brioșe în friteuza preîncălzită, puteți prăji în mai multe rânduri.

7. SELECTAȚI meniul Desserts (Deserturi), setați la 15 minute și apăsați Start/Pause.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link