
PORȚIE
3
persoane

PREGĂTIRE
3
minute

COACERE
14
minute
INGREDIENTE
- Spray de ulei
- 3 ouă
- 6 felii de bacon afumat, tăiat în cubulețe
- 60 g spanac baby, spălat
- 120 ml smântână
- 15 g parmezan ras
- Sare și piper după gust
PREPARARE
1. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza cu aer Cosori, setați-o la 175 de grade și porniți aparatul.
2. UNGEȚI CU ULEI 3 boluri de preparat sufleu.
3. PUNEȚI câte un ou în fiecare bol.
4. PRĂJIȚI baconul într-o tigaie timp de aproximativ 5 minute.
5. ADĂUGAȚI spanacul și prăjiți-l până se ofilește, aproximativ 2 minute.
6. ADĂUGAȚI smântâna și parmezanul și amestecați timp de 2-3 minute.
7. TURNAȚI amestecul de smântână peste ouă.
8. AȘEZAȚI bolurile în friteuza cu aer cald preîncălzită și prăjiți-le timp de 4 minute la 175 de grade, până când ouăle sunt complet fierte.
9. CONDIMENTAȚI după gust.