Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Brioșă englezească pentru mic dejun

PORȚIE
1
Persoană

PREGĂTIRE
2
minute

COACERE
10
minute

INGREDIENTE

  • Spray de ulei
  • 1 felie de brânză Cheddar alb
  • 1 felie de bacon
  • 1 brioșă englezească tăiată în două
  • 15 ml apă caldă
  • 1 ou mare
  • Sare și piper după gust

PREPARARE

1. UNGEȚI CU ULEI un bol de sufleu și puneți-l în friteuza Cosori Air Fryer.

2. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire, setați aparatul la 160 de grade și porniți-l.

3. AȘEZAȚI brânza și baconul pe jumătățile de brioșe.

4. AȘEZAȚI ambele jumătăți de brioșă în friteuza cu aer cald preîncălzită.

5. TURNAȚI apa caldă și ouăle în vasul de sufleu încălzit și condimentați cu sare și piper.

6. SELECTAȚI meniul de pâine, setați 10 minute și porniți aparatul.

7. SCOATEȚI brioșele englezești după 7 minute, dar lăsați ouăle înăuntru tot timpul.

8. PREGĂTIȚI sendvișul prin așezarea oului deasupra brioșei englezești și într-un final serviți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link