
PORȚIE
4
Persoane

PREGĂTIRE
35
minute

COACERE
10
minute
INGREDIENTE
- 2 piept de pui mari, dezosate și fără piele, tăiați în bucăți medii
-
⅓ cană de iaurt grecesc simplu
-
2 linguri de ulei neutru
-
2 linguri de amestec de condimente tikka masala
-
1 lingură de sare kosher
-
1 lime verde, cu coajă și zeamă
-
2 căței de usturoi, rași
-
2 lingurițe de ghimbir proaspăt, ras
-
1 ardei gras roșu, fără semințe, tăiate în bucăți pătrate de 2.5 cm
-
1 ardei gras galben, fără semințe, tăiate în bucăți pătrate de 2.5 cm
-
1 ceapă roșie, tăiată în bucăți pătrate de 2.5 cm
PREPARARE
1. COMBINAȚI puiul, iaurtul, uleiul, condimentele tikka masala, sarea, coaja și sucul de lime, usturoiul și ghimbirul într-un castron și amestecați bine.
2. MARINAȚI acoperit la temperatura camerei timp de 30 de minute.
3. FACEȚI frigăruile: puneți puiul, ardeiul gras și bucățile de ceapă pe bețișoare din lemn sau metal, după gustul dvs.
4. AȘEZAȚI suportul pentru grill în coșul Cosori Smart Air Fryer.
5. SELECTAȚI funcția Preîncălzire, apoi apăsați Start/Pauză.
6. PUNEȚI frigăruile pe suportul pentru grill preîncălzit.
7. SELECTAȚI funcția Steak, reglați timpul la 10 minute, apoi apăsați Start/Pauză.
8. SCOATEȚI frigăruile când sunt gata, apoi serviți.