PORȚIE
4
Persoane
PREGĂTIRE
5
minute
COACERE
10
minute
INGREDIENTE
- 230 g de brânză brie, rece
- 1 vârf de cuțit de piper negru măcinat
- ½ cană de sos de merișor întreg, la conservă
- 2 linguri de nuci, prăjite, tocate mărunt
- Biscuiți pentru servire
Elemente necesare
- Hârtie pergament pentru copt
PREPARARE
1. Selectați funcția Preîncălzire de pe friteuza cu aer cald Cosori, reglați temperatura la 180°C, apoi apăsați Start/Pauză.
2. Așezați brânza brie rece deasupra hârtiei pergament în friteuza preîncălzită și condimentați partea de sus cu piper negru măcinat.
3. Setați temperatura la 180°C și timpul la 10 minute, apoi apăsați Start/Pauză.
4. Lăsați brânza să stea în coș înainte de a-l scoate.
5. Se pune cu lingura sos de merișoare pe brânza brie și se ornează cu nuci tocate, apoi se servește cu biscuiți.