Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Brânză Brie la cuptor cu afine

PORȚIE
4
Persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
10
minute

INGREDIENTE

  • 230 g de brânză brie, rece
  • 1 vârf de cuțit de piper negru măcinat 
  • ½ cană de sos de merișor întreg, la conservă 
  • 2 linguri de nuci, prăjite, tocate mărunt 
  • Biscuiți pentru servire

Elemente necesare

  • Hârtie pergament pentru copt

PREPARARE

1. Selectați funcția Preîncălzire de pe friteuza cu aer cald Cosori, reglați temperatura la 180°C, apoi apăsați Start/Pauză.

2. Așezați brânza brie rece deasupra hârtiei pergament în friteuza preîncălzită și condimentați partea de sus cu piper negru măcinat.

3. Setați temperatura la 180°C și timpul la 10 minute, apoi apăsați Start/Pauză.

4. Lăsați brânza să stea în coș înainte de a-l scoate. 

5. Se pune cu lingura sos de merișoare pe brânza brie și se ornează cu nuci tocate, apoi se servește cu biscuiți.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link