
PORȚIE
2
Persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
12
minute
INGREDIENTE
- ½ vânătă mare, tăiată în cuburi de 25 mm
- 7 ciuperci cremini, tăiate în patru
- 30 ml de sos de soia
- 15 g de sos hoisin
- 15 g de miere
- 7 ml oțet de vin de orez
- 1 g ulei de susan
- Orez, fiert, pentru servire
- 1 ceapă verde, tăiată felii, pentru garnitură
PREPARARE
1. AMESTECAȚI toate ingredientele, cu excepția orezului și a cepei verzi, într-o pungă de plastic resigilabilă.
2. LĂSAȚI la marinat vinetele și ciupercile timp de aproximativ 10 minute la temperatura camerei.
3. SCURGEȚI și aruncați marinata
4. AȘEZAȚI vinetele și ciupercile direct în coșul friteuzei cu aer cald, fără platoul crisper
5. SELECTAȚI funcția Veggies (Legume), reglați timpul la 12 minute, apoi apăsați Start/Pauză.
6. SCOATEȚI vinetele și ciupercile când sunt gata și serviți-le peste orez, garnisite cu ceapă verde.