Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Pâine cu usturoi

PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
8
minute

INGREDIENTE

  • 1 baghetă franțuzească (305 mm), tăiată pe lungime și pe lățime
  • 4 căței de usturoi, tocați mărunt
  • 43 g unt, la temperatura camerei
  • 15 ml ulei de măsline
  • 10 g de parmezan, ras
  • 8 g pătrunjel, proaspăt tocat

PREPARARE

1. FELIAȚI bagheta în rondele.

2. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori,setați-o la 160 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

3. AMESTECAȚI usturoiul, untul și uleiul de măsline până se combină într-o pastă.

4. UNGEȚI rondelele de baghetă cu untul condimentat și presărați-le cu parmezan.

5. AȘEZAȚI feliile de pâine în friteuza preîncălzită.

6. SELECTAȚI meniul Bread (Pâine) și apăsați butonul Start/Pause.

7. PRESĂRAȚI-LE cu pătrunjel proaspăt tocat atunci când sunt gata.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link