
PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
8
minute
INGREDIENTE
- 1 baghetă franțuzească (305 mm), tăiată pe lungime și pe lățime
- 4 căței de usturoi, tocați mărunt
- 43 g unt, la temperatura camerei
- 15 ml ulei de măsline
- 10 g de parmezan, ras
- 8 g pătrunjel, proaspăt tocat
PREPARARE
1. FELIAȚI bagheta în rondele.
2. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori,setați-o la 160 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
3. AMESTECAȚI usturoiul, untul și uleiul de măsline până se combină într-o pastă.
4. UNGEȚI rondelele de baghetă cu untul condimentat și presărați-le cu parmezan.
5. AȘEZAȚI feliile de pâine în friteuza preîncălzită.
6. SELECTAȚI meniul Bread (Pâine) și apăsați butonul Start/Pause.
7. PRESĂRAȚI-LE cu pătrunjel proaspăt tocat atunci când sunt gata.