Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Morcovi prăjiți în miere

PORȚIE
2-4
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
12
minute

INGREDIENTE

  • 454 g morcovi curcubeu, decojite și spălate
  • 15 ml ulei de măsline
  • 30 ml de miere
  • 2 crenguțe de cimbrișor proaspăt
  • Sare și piper, după gust

PREPARARE

1. USCAȚI morcovii cu un prosop de hârtie. Se dă deoparte.

2. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.

3. AȘEZAȚI morcovii într-un bol și stropiți-i cu ulei de măsline, miere, cimbru, sare și piper.

4. PUNEȚI morcovii în friteuza preîncălzită.

5. SELECTAȚI meniul Root Vegetables (Legume rădăcinoase) și apăsați Start/Pause. La jumătatea timpului de gătire, nu uitați să scuturați coșul (avertismentul de scuturare vă va atenționa la momentul potrivit).

6. SERVIȚI cald.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link