
PORȚIE
2-4
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
12
minute
INGREDIENTE
- 1 dovleac, curățat de coajă, fără semințe și tăiat în cuburi de 25 mm
- 15 ml ulei de măsline
- 1 g cimbru
- 6 g sare
- 1 g piper negru
PREPARARE
1. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.
2. STROPIȚI dovleceii tăiați felii cu ulei de măsline și condimentați cu cimbru, sare și piper.
3. AȘEZAȚI dovleceii condimentați în friteuza preîncălzită.
4. SELECTAȚI meniul Root Vegetables (Legume rădăcinoase) și apăsați Start/Pause. La jumătatea timpului de gătire, nu uitați să scuturați coșul (avertismentul de scuturare vă va reaminti la momentul potrivit).
5. PULVERIZAȚI ulei de măsline peste dovlecei când sunt gata de gătit și serviți.