
PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
10
minute
INGREDIENTE
- 2 cartofi dulci mari, tăiați în bucăți de 25 mm grosime
- 15 ml ulei
- 10 g sare
- 2 g piper negru
- 2 g ardei
- 2 g praf de usturoi
- 2 g praf de ceapă
PREPARARE
1. TĂIAȚI cartofii dulci în felii de 25 mm.
2. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.
3. PUNEȚI feliile de cartofi dulci tăiate într-un castron mare și turnați uleiul peste ele până când toate feliile de cartofi dulci sunt acoperite.
4. CONDIMENTAȚI cu sare, piper negru, paprika, praf de usturoi și praf de ceapă și amestecați bine.
5. AȘEZAȚI chipsurile în coșurile preîncălzite și coaceți-le timp de 10 minute la 205 grade. La jumătatea timpului, scuturați coșurile.