Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Chipsuri condimentate în stil grecesc

PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
30
minute

COACERE
28
minute

INGREDIENTE

  • 2 cartof i, se taie în felii de 76 x 13mm
  • 1 l apă rece, pentru înmuierea cartof ii
  • 40 ml ulei vegetal
  • 3 g praf de usturoi
  • 2 g ardei
  • 56 g brânză feta, fărâmițată
  • 4 g pătrunjel, tăiat mărunt
  • 3 g de oregano proaspăt
  • Sare și piper, după gust
  • Felii de lămâie, pentru a servi

PREPARARE

1. TĂIAȚI cartofii în felii subțiri de 76x13 mm și înmuiați-le în apă timp de 15 minute.

2. SPĂLAȚI cartofii în apă rece și scurgeți excesul de apă.

3. ADĂUGAȚI uleiul, pudra de usturoi și paprika la cartofi, amestecând pentru a-i acoperi pe toți.

4. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 195 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

5. AȘEZAȚI cartofii în friteuza preîncălzită.

6. SELECTAȚI French Fries (Cartofi prăjiți), setați temperatura la 28 de minute și apăsați Start/Pause. Scuturați coșul la jumătatea timpului de prăjire (setați avertismentul de scuturare).

7. SCOATEȚI cartofii din friteuză când sunt gata și asezonați chipsurile cu brânză feta, pătrunjel, oregano, sare și piper.

8. SERVIȚI cu felii de lămâie.

Csatlakozz növekvő
Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link