Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Chipsuri Avocado

PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
15
minute

COACERE
10
minute

INGREDIENTE

  • 2 avocado, tăiate în cuișoare cu o grosime de 25 mm
  • 50 g pesmet
  • 2 g praf de usturoi
  • 2 g praf de ceapă
  • 1 g ardei iute afumat
  • 1 g boia de ardei iute
  • Sare și piper, după gust
  • 60 g de făină integrală
  • 2 ouă, bătute
  • Spray de ulei
  • Ketchup sau ranch, pentru a servi

PREPARARE

1. TĂIAȚI avocado în felii subțiri de 25 mm.

2. AMESTECAȚI într-un castron pesmetul, praful de usturoi, praful de ceapă, paprika afumată, piperul Cayenne, sarea și piperul.

3. ACOPERIȚI fiecare bastonaș de avocado cu făină, apoi înmuiați-i în oul bătut și, la final, tăvăliți-i în amestecul de pesmet.

4. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.

5. AȘEZAȚI chipsurile de avocado în friteuza preîncălzită, stropiți-le cu spray de ulei și prăjiți-le la 205 grade timp de 10 minute.

6. SCUTURAȚI chipsurile de avocado la jumătatea timpului de gătire și stropiți-le cu mai mult spray de ulei.

7. SERVIȚI cu ketchup sau sos ranch.

Csatlakozz növekvő
Facebook közösségünkhöz!

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link