
PORȚIE
6
persoane

PREGĂTIRE
8
minute

COACERE
15
minute
INGREDIENTE
- 60 g făină
- 79 g făină de mălai
- 38 g zahăr alb
- 6 g sare
- 7 g praf de copt
- 118 ml lapte
- 45 g de unt, topit
- 1 ou
- 165 g porumb
- 3 șalote, tocate mărunt
- 120 g brânză Cheddar, rasă
- Spray de ulei
PREPARARE
1. AMESTECAȚI făina de mălai, făina, zahărul, sarea și praful de copt într-un castron.
2. AMESTECAȚI laptele, untul și oul.
3. ÎNCORPORAȚI ingredientele uscate în cele lichide. Apoi se adaugă porumbul, ceapa și brânza rasă.
4. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 160 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
5. UNGEȚI formele de brioșe cu unt și umpleți-le până la 3⁄4 cu aluatul.
6. AȘEZAȚI brioșele în friteuza preîncălzită.
7. SELECTAȚI meniul Bread (Pâine), setați pentru 15 minute și apăsați butonul Start/Pause.
8. SERVIȚI brioșele cu mai mult unt sau ca atare.