Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Brioșe cu mălai și brânză

PORȚIE
6
persoane

PREGĂTIRE
8
minute

COACERE
15
minute

INGREDIENTE

  • 60 g făină
  • 79 g făină de mălai
  • 38 g zahăr alb
  • 6 g sare
  • 7 g praf de copt
  • 118 ml lapte
  • 45 g de unt, topit
  • 1 ou
  • 165 g porumb
  • 3 șalote, tocate mărunt
  • 120 g brânză Cheddar, rasă
  • Spray de ulei

PREPARARE

1. AMESTECAȚI făina de mălai, făina, zahărul, sarea și praful de copt într-un castron.

2. AMESTECAȚI laptele, untul și oul.

3. ÎNCORPORAȚI ingredientele uscate în cele lichide. Apoi se adaugă porumbul, ceapa și brânza rasă.

4. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori, setați-o la 160 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

5. UNGEȚI formele de brioșe cu unt și umpleți-le până la 3⁄4 cu aluatul.

6. AȘEZAȚI brioșele în friteuza preîncălzită.

7. SELECTAȚI meniul Bread (Pâine), setați pentru 15 minute și apăsați butonul Start/Pause.

8. SERVIȚI brioșele cu mai mult unt sau ca atare.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link