
PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
12
minute
INGREDIENTE
- 5 g praf de copt
- 5 g sare kosher
- 4 g zahăr
- 1 g bicarbonat de sodiu
- 210 g făină fină
- 113 g (1 baton) unt nesărat, răcit, tăiat în bucăți de 6 mm
- 62 g brânză Cheddar, rasă
- 112 g de lapte bătut, răcit
- Unt topit, pentru ungere
PREPARARE
1. AMESTECAȚI praful de copt, sarea, zahărul, bicarbonatul de sodiu și făina.
2. FRĂMÂNTAȚI untul rece până când acesta capătă o consistență sfărâmicioasă.
3. AMESTECAȚI brânza și laptele bătut până când se formează o pastă. Aluatul trebuie să fie uscat.
4. ÎNTINDEȚI aluatul într-un pătrat de 13 mm.
5. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire, setați la 175 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
6. DECUPAȚI fursecurile cu o formă pentru prăjituri.
7. TAPETAȚI coșul cu hârtie de copt.
8. UNGEȚI partea de sus a prăjiturilor cu unt topit și așezați-le pe hârtia de copt.
9. COACEȚI fursecurile timp de 12 minute la 175 de grade.