Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Biscuiți cu brânză cheddar

PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
10
minute

COACERE
12
minute

INGREDIENTE

  • 5 g praf de copt
  • 5 g sare kosher
  • 4 g zahăr
  • 1 g bicarbonat de sodiu
  • 210 g făină fină
  • 113 g (1 baton) unt nesărat, răcit, tăiat în bucăți de 6 mm
  • 62 g brânză Cheddar, rasă
  • 112 g de lapte bătut, răcit
  • Unt topit, pentru ungere

PREPARARE

1. AMESTECAȚI praful de copt, sarea, zahărul, bicarbonatul de sodiu și făina.

2. FRĂMÂNTAȚI untul rece până când acesta capătă o consistență sfărâmicioasă.

3. AMESTECAȚI brânza și laptele bătut până când se formează o pastă. Aluatul trebuie să fie uscat.

4. ÎNTINDEȚI aluatul într-un pătrat de 13 mm.

5. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire, setați la 175 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

6. DECUPAȚI fursecurile cu o formă pentru prăjituri.

7. TAPETAȚI coșul cu hârtie de copt.

8. UNGEȚI partea de sus a prăjiturilor cu unt topit și așezați-le pe hârtia de copt.

9. COACEȚI fursecurile timp de 12 minute la 175 de grade.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link