
PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
3
minute

COACERE
7
minute
INGREDIENTE
- 5 g ardei
- 3 g praf de usturoi
- 2 g praf de ceapă
- 2 g cimbru uscat măcinat
- 1 g piper negru măcinat
- 1 g piper cayenne
- 1 g busuioc uscat
- 1 g de oregano uscat
- 2 fileuri de somn (177 g)
- Spray de ulei
PREPARARE
1. SELECȚIONAȚI funcția de preîncălzire pe friteuza cu aer Cosori, setați-o la 175 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
2. AMESTECAȚI toate condimentele într-un bol.
3. ACOPERIȚI generos ambele părți ale peștelui cu amestecul de condimente.
4. STROPIȚI pe ambele părți ale peștelui cu spray de ulei și puneți peștele în friteuza preîncălzită.
5. SELECTAȚI programul Seafood (Fructe de mare) și apăsați butonul Start/Pause.
6. SCOATEȚI peștele cu grijă când este gata și serviți cu terci de griș.