
PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
3
minute

COACERE
20
minute
INGREDIENTE
- 30 g muștar dijon
- 15 ml sirop de arțar
- 1 g praf de ceapă
- 2 g praf de usturoi
- 1 g ardei
- 2 g sare
- 1 g piper negru
- 4 pulpe de pui, dezosate, cu piele
PREPARARE
1. AMESTECAȚI într-un bol mic muștarul, siropul de arțar, pudra de ceapă, pudra de usturoi, paprika, sarea și piperul negru.
2. AȘEZAȚI pulpele de pui în marinada de muștar și lăsați să odihnească puțin.
3. SELECȚIONAȚI opțiunea de preîncălzire de pe Cosori Air Fryer, setați la 195 grade și apăsați butonul Start/Pause.
4. AȘEZAȚI pulpele de pui în friteuza preîncălzită și stropiți-le cu marinata rămasă.
5. SELECTAȚI programul Chicken (Pui), setați la 20 de minute și apăsați Start/Pause.