Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Pulpe de pui cu usturoi și lămâie

PORȚIE
3
persoane

PREGĂTIRE
3
minute

COACERE
20
minute

INGREDIENTE

  • 30 ml ulei de măsline
  • 1 lămâie, stoarsă și cu coajă
  • 10 g praf de usturoi
  • 5 g ardei
  • 9 g sare
  • 1 g oregano uscat
  • 1 g piper negru
  • 2 g zahăr brun
  • 6 pulpe de pui, cu piele

PREPARARE

1. AMESTECAȚI uleiul de măsline, sucul de lămâie, coaja de lămâie, praful de usturoi, paprika, sarea, oregano, piperul negru și zahărul brun într-un bol mic.

2. PUNEȚI pulpele de pui în această marinată și lăsați-le să stea 30 de minute.

3. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori Air Fryer, setați-o la 195 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

4. AȘEZAȚI pulpele de pui în friteuza preîncălzită.

5. SELECTAȚI Chicken (Pui), setați la 20 de minute și apăsați Start/Pause.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link