
PORȚIE
3
persoane

PREGĂTIRE
3
minute

COACERE
20
minute
INGREDIENTE
- 30 ml ulei de măsline
- 1 lămâie, stoarsă și cu coajă
- 10 g praf de usturoi
- 5 g ardei
- 9 g sare
- 1 g oregano uscat
- 1 g piper negru
- 2 g zahăr brun
- 6 pulpe de pui, cu piele
PREPARARE
1. AMESTECAȚI uleiul de măsline, sucul de lămâie, coaja de lămâie, praful de usturoi, paprika, sarea, oregano, piperul negru și zahărul brun într-un bol mic.
2. PUNEȚI pulpele de pui în această marinată și lăsați-le să stea 30 de minute.
3. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori Air Fryer, setați-o la 195 de grade și apăsați butonul Start/Pause.
4. AȘEZAȚI pulpele de pui în friteuza preîncălzită.
5. SELECTAȚI Chicken (Pui), setați la 20 de minute și apăsați Start/Pause.