Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Pui cu usturoi și ierburi

PORȚIE
3
persoane

PREGĂTIRE
35
minute

COACERE
20
minute

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui, dezosate, cu piele
  • 3 aripioare, cu piele
  • 30 ml ulei de măsline
  • 20 g praf de usturoi
  • 6 g sare
  • 1 g piper negru
  • 1 g cimbru uscat
  • 1 g rozmarin uscat
  • 1 g tarhon uscat

PREPARARE

1. CONDIMENTAȚI pulpele și aripile de pui cu ulei de măsline și condimente. Se lasă la marinat timp de 30 de minute.

2. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori Air Fryer, setați la 195 grade și apăsați butonul Start/Pause.

3. AȘEZAȚI bucățile de pui în friteuza preîncălzită.

4. SELECTAȚI Chicken (Pui), setați la 20 de minute și apăsați butonul Start/Pause.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link