Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Pui cu lămâie și miere

PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
60
minute

COACERE
15
minute

INGREDIENTE

  • 45 ml miere, un pic pentru mai târziu
  • 15 ml sos de soia
  • Zeama de la 1 lămâie
  • 2 căței de usturoi, tăiați felii
  • 4 pulpe de pui, dezosate, cu piele
  • Sare după gust
  • Felii de lămâie pentru decorare

PREPARARE

1. AMESTECAȚI într-un bol mierea, sosul de soia, zeama de lămâie și usturoiul. Se scufundă pulpele de pui în amestec și se lasă la marinat timp de 1 oră.

2. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza cu aer Cosori, setați-o la 195 de grade și apăsați butonul Start/ Pause.

3. AȘEZAȚI pulpele de pui în friteuza preîncălzită.

4. SELECTAȚI Chicken (Pui), setați la 15 minute și apăsați Start/Pause.

5. SCOATEȚI coșul cu 5 minute înainte de sfârșitul timpului de gătire și ungeți puiul cu restul de marinată, apoi puneți-l din nou în coș.

6. ASEZONAȚI cu sare, puțină miere în plus și așezați feliile de lămâie deasupra puiului.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link