
PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
60
minute

COACERE
15
minute
INGREDIENTE
- 45 ml miere, un pic pentru mai târziu
- 15 ml sos de soia
- Zeama de la 1 lămâie
- 2 căței de usturoi, tăiați felii
- 4 pulpe de pui, dezosate, cu piele
- Sare după gust
- Felii de lămâie pentru decorare
PREPARARE
1. AMESTECAȚI într-un bol mierea, sosul de soia, zeama de lămâie și usturoiul. Se scufundă pulpele de pui în amestec și se lasă la marinat timp de 1 oră.
2. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza cu aer Cosori, setați-o la 195 de grade și apăsați butonul Start/ Pause.
3. AȘEZAȚI pulpele de pui în friteuza preîncălzită.
4. SELECTAȚI Chicken (Pui), setați la 15 minute și apăsați Start/Pause.
5. SCOATEȚI coșul cu 5 minute înainte de sfârșitul timpului de gătire și ungeți puiul cu restul de marinată, apoi puneți-l din nou în coș.
6. ASEZONAȚI cu sare, puțină miere în plus și așezați feliile de lămâie deasupra puiului.