
PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
30
minute

COACERE
20
minute
INGREDIENTE
- 2 g ardei afumat
- 5 g zahăr pudră
- 3 g praf de ceapă
- 4 g praf de chili
- 7 g zahăr brun
- 18 g sare kosher
- 2 g chimen
- 1 g piper cayenne
- 1 g piper negru
- 1 g piper alb
- 454 g pulpe de pui, cu piele
- 227 g aripioare de pui
- Sos barbecue pentru marinare și pentru servire
PREPARARE
1. AMESTECAȚI condimentele într-un bol mic.
2. ACOPERIȚI puiul cu marinada și lăsați-l la marinat timp de 30 de minute.
3. SELECȚIONAȚI opțiunea de prîncălzire de pe Cosori Air Fryer, setați la 195 grade și apăsați butonul Start/Pause.
4. AȘEZAȚI bucățile de pui în friteuza preîncălzită.
5. SELECTAȚI Chicken (Pui), setați la 20 de minute și apăsați Start/Pauză.
6. UNGEȚI puiul cu puțin sos barbeque la fiecare 5 minute.
7. SCOATEȚI puiul atunci când gătitul s-a terminat.
8. SERVIȚI cu încă un pic de sos de barbeque.