Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Pui Barbecue

PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
30
minute

COACERE
20
minute

INGREDIENTE

  • 2 g ardei afumat
  • 5 g zahăr pudră
  • 3 g praf de ceapă
  • 4 g praf de chili
  • 7 g zahăr brun
  • 18 g sare kosher
  • 2 g chimen
  • 1 g piper cayenne
  • 1 g piper negru
  • 1 g piper alb
  • 454 g pulpe de pui, cu piele
  • 227 g aripioare de pui
  • Sos barbecue pentru marinare și pentru servire

PREPARARE

1. AMESTECAȚI condimentele într-un bol mic.

2. ACOPERIȚI puiul cu marinada și lăsați-l la marinat timp de 30 de minute.

3. SELECȚIONAȚI  opțiunea de prîncălzire de pe Cosori Air Fryer, setați la 195 grade și apăsați butonul Start/Pause.

4. AȘEZAȚI bucățile de pui în friteuza preîncălzită.

5. SELECTAȚI Chicken (Pui), setați la 20 de minute și apăsați Start/Pauză.

6. UNGEȚI puiul cu puțin sos barbeque la fiecare 5 minute.

7. SCOATEȚI puiul atunci când gătitul s-a terminat.

8. SERVIȚI cu încă un pic de sos de barbeque.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link