Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Fish fingers crocante

PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
6
minute

COACERE
6
minute

INGREDIENTE

  • 454 g de pește alb sau pește sălbatic similar, feliat în fâșii de 38x13 mm lungime
  • 30 g făină albă
  • 7 g amestec de condimente Old Bay
  • 2 ouă, bătute
  • 180 g de pesmet
  • Spray de ulei
  • Sos tartar pentru servire

PREPARARE

1. TĂIAȚI peștele în fâșii de 38x13 mm.

2. AMESTECAȚI făina și condimentele Old Bay într-un bol.

3. ROSTOGOLIȚI toate feliile de pește prin făină condimentată, apoi prin ou și tăvăliți-le în pesmet.

4. SELECȚIONAȚI opțiunea de preîncălzire de pe Cosori Air Fryer, setați-o la 175 de grade și apăsați butonul Start/Pause.

5. UNGEȚI peștele pane cu ulei și introduceți-le în friteuza preîncălzită.

6. SELECTAȚI meniul Frozen Foods (Alimente congelate), setați la 6 minute și apăsați Start/Pause.

7. SCUTURAȚI coșul la jumătatea timpului de prăjire (avertismentul de scuturare vă va avertiza la momentul potrivit).

8. SERVIȚI cu sos tartar.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link