
PORȚIE
2
persoane

PREGĂTIRE
5
minute

COACERE
10
minute
INGREDIENTE
- 2 cotlete de porc, dezosate
- 15 ml ulei vegetal
- 25 g zahăr brun
- 6 g ardei roșu unguresc
- 2 g muștar măcinat
- 2 g piper negru proaspăt măcinat
- 3 g praf de ceapă
- 3 g praf de usturoi
- Sare și piper după gust
PREPARARE
1. SELECTAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.
2. UNGEȚI cotletele de porc cu ulei.
3. AMESTECAȚI condimentele și acoperiți bine cotletele de porc, aproape ca un pesmet.
4. AȘEZAȚI cotletele de porc în friteuza preîncălzită.
5. SELECTAȚI opțiunea STEAK, setați pentru 10 minute și porniți.
6. SCOATEȚI cotletele de porc atunci când programul s-a terminat și lăsați-le să se odihnească timp de 5 minute înainte de a le servi.