
PORȚIE
1-2
persoane

PREGĂTIRE
15
minute

COACERE
8
minute
INGREDIENTE
- 227 g carne tocată
- 28 g pesmet
- 30 ml lapte
- 1 ou
- 3 g praf de usturoi
- 2 g praf de ceapă
- 2 g oregano uscat
- 2 g pătrunjel uscat
- Sare și piper, după gust
- 15 g de parmezan ras, un pic pentru servire
- Spray de ulei
- Sos marinara pentru servire
PREPARARE
1. AMESTECAȚI carnea tocată, pesmetul, laptele, oul, condimentele, sarea, piperul și parmezanul.
2. FORMAȚI chiftele de mărime medie din amestecul de carne. Se pune la frigider timp de 10 minute.
3. SELECȚIONAȚI opțiunea de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pauză.
4. SCOATEȚI chiftelele din frigider și introduceți-le în friteuza preîncălzită. Se stropesc chifteluțele cu puțin ulei și se prăjesc pentru 8 minute la 205 grade.
5. SERVIȚI cu sos marinara și cu un mănunchi de parmezan.