
PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
65
minute

COACERE
8
minute
INGREDIENTE
- 454 g carne tocată de vită (80/20)
- 3 g sare
- 1 g piper negru
- 6 ml sos Worcestershire
- 5 g muștar Dijon
- 1 ceapă mică, rasă
- 1 ou, bătut
- 40 ml ulei de măsline
- 4 felii de brânză Cheddar
- Chiftele de hamburger pentru a servi
PREPARARE
1. AMESTECAȚI carnea de vită tocată, sarea, piperul negru, sosul Worcestershire, muștarul Dijon, ceapa rasă și oul până când se combină bine.
2. FORMAȚI 4 chiftele din carne și puneți-le la frigider să se răcească timp de o oră.
3. SELECTAȚI funcția de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.
4. UNGEȚI chiftele cu ulei înainte de a le pune în friteuză.
5. SELECTAȚI meniul Steak (Friptură), setați-l la 8 minute și apăsați Start/Pause.
6. ÎNTOARCEȚI chiftelele la jumătatea timpului.
7. AȘEZAȚI brânza cheddar pe chiftele cu 1 minut înainte de sfârșitul timpului de gătire.
8. SERVIȚI pe chifle.