Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră privind cookie-urile.

Cheeseburger

PORȚIE
4
persoane

PREGĂTIRE
65
minute

COACERE
8
minute

INGREDIENTE

  • 454 g carne tocată de vită (80/20)
  • 3 g sare
  • 1 g piper negru
  • 6 ml sos Worcestershire
  • 5 g muștar Dijon
  • 1 ceapă mică, rasă
  • 1 ou, bătut
  • 40 ml ulei de măsline
  • 4 felii de brânză Cheddar
  • Chiftele de hamburger pentru a servi

PREPARARE

1. AMESTECAȚI carnea de vită tocată, sarea, piperul negru, sosul Worcestershire, muștarul Dijon, ceapa rasă și oul până când se combină bine.

2. FORMAȚI 4 chiftele din carne și puneți-le la frigider să se răcească timp de o oră.

3. SELECTAȚI funcția de preîncălzire de pe friteuza Cosori și apăsați butonul Start/Pause.

4. UNGEȚI chiftele cu ulei înainte de a le pune în friteuză.

5. SELECTAȚI meniul Steak (Friptură), setați-l la 8 minute și apăsați Start/Pause.

6. ÎNTOARCEȚI chiftelele la jumătatea timpului.

7. AȘEZAȚI brânza cheddar pe chiftele cu 1 minut înainte de sfârșitul timpului de gătire.

8. SERVIȚI pe chifle.

Alăturați-vă comunității noastre Facebook în creștere!

Friteuza cu aer cald COSORI - experiențe, sfaturi și rețete

Link